www.sudzibas.lv Rīgas Kultūru vidusskola Skolas direktores un skolotaju attieksme pret jauniešiem

Rīgas Kultūru vidusskola - Skolas direktores un skolotaju attieksme pret jauniešiem

Pati mācos RKV. No sākuma mani viss apmierināja, taču ar laiku pamanīju visu negatīvo tajā skolā. Direktore Solveiga Linda Remase, nemāk runāt ar jauniešiem. Uzkskata mūs kā ļoti zemas kārtas pārstāvjus. Normāli runāt nemāk, tikai kliedz un saka, ka paši esam vainīgi pat ja ir pierādījumi, ka neesam. Vienmēr piesienas pie apģērba, lai gan pati staigā, kā tautā saucamie "humpalniece". Viņa nogrūdīs no ceļa nevis palaidīs pa priekšu, jo redz viņa ir skolas galva. Prastāku sievieti vēl nav nācies satikt.
Daudzi ļoti labi skolotāji jau ir aizgājuši no skolas, dēļ direktores attieksmes. Daudzi vēl ies projām. Paliek tikai tie kuri ir direktores mīļuļi.
Kategoriski neiesaku iet uz RKV. Skola kā cietums. Ja paliek slikti, jāskraida pa pusskolu lai tikai tiktu laukā, jo medmāsiņai nav tiesību atlaist un tādēļ ir jāpilda speciāla anketa. Kamēr anketu aizpildīs tikmēr pa ceļam jau noģībs. Skolas durvis slēdz ciet, lai jaunieši neietu laukā. Ja iziet tad "bremze" sūta policistu pakaļ un velk ar varu atpakaļ.
Pilnīgs sviests ar to skolu.
Reiz uzcēlusi skolas prestižu - Solveiga Linda Remase tagad viņu gāž.
Ja velaties bērnam labu izglītību un ja vēlaties, lai berns nedergidējas, tad neiesaku vest uz šo skolu.

F

Komentāri (1)

A agnetabolsevica 17.04.2013

es arī mācos rkv tur ir absurds jo solveiga saka janau forma meklē citu skolu

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes