Rīgas homeopātijas centrs - Pakalpojuma kvalitate

Tā saucamais Rīgas homeopātijas centrs ir afēristes Gunas Blumbergas privāts šarlatanu kantoris ,kam nav nekā kopīga ar medicīnu un ārstniecību,tur cilvēkiem tiek atņemta nauda ne par ko,nekadu rezultātu tā saucamajai ārstēšanai nav.attieksma kā pret suni!

L

Komentāri (6)

L lucijs 23.02.2015

ta ir arī mani tur "ārstēja", paņēma naudu un nekā!

L Libertad 23.02.2015

Homeopātija ir tīrākā veidā sarlotanisms. Jo tas raganas tikai bojā cilvēkam veselību un izsūc naudu. Vēl jo vairāk, homeopāti piekodina cilvēkus neapmeklēt ārstus un par to neatbild!!! Cilvēki ar savu naivumu viņiem uzticas un iedzen kapā! Šo nodarbi vajadzētu aizliegt ar likumu...un svētā inkvizīcija zināja ko darīt ar raganām!!! Ārsti nes kriminālo atbildību, bet kādu atbildību nes homeopāti?! Blēži, blēži!!! Cilvēki atopaties... Pajautājiet ārstiem kādas neatgriezeniskas sekas ir no šīs nodarbes! Man ir kauns un negods, par mūsu cilvēkiem naiviem...skopais maksa dubultā! Dievs svētīja Latviju!

M maitreja 23.02.2015

Homeopātija ir blēdība!

M maitreja 23.02.2015

Homeopātija ir sarlotanisms un satanisms!!!

M maitreja 23.02.2015

Ka zema var nēsāt sarlotanus! Saklausijusies Malahovu un dulina cilvēkus!!! Viņi vēl grib uzvilkt patiesības masku! It kā ir ārsti!!! Ārstam jāmācās daudz gadus un pēc tam zvērestu jādod Hipokrāta!!! Šie sātanam zvēra!!! Vajadzētu ar likumu aizliegt šo prettiesisku organizāciju!!!

H hamlets 07.04.2015

Gunai Blumbergai nevar uzticēties, jo tikai ņem naudu un stāsta pasakas.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes