www.sudzibas.lv Rīgas Ezerkrastu vidusskola Nekvalitatīvi apstākļi.

Rīgas Ezerkrastu vidusskola - Nekvalitatīvi apstākļi.

Sveiki!
Nezinu,kā lai iesāk šo tekstu rakstīt,bet pati bija šokēta to ieraugot. Mans bērns iet Rīgas Ezerkrasta vidusskolas bērndārziņā.Nevēlos minēt tieši kurā grupiņā,jo tas nebūtu smuki. Vakar vakarā,kad izņēmu savu ķiparu ārā,biju šokēta to redzot! No manas bērna skapīša izlīda tarakāns un tāds paliels. Mums mājās nav,tā kā no manis tas nebija. Jautājums man ir tāds-kur ir vadība un apkopējas,kāpēc neko nedara lietas labā? Galvenais,ka to redzēju izremontētās telpād,kur pēc būtības nevajadzētu būt. Un vēl nedod Dievs,ka tos perēkļus mājās aiznestu,netiktu vaļā no tiem.

Komentāri (8)

S smīkņa 30.01.2014

Nedod dievs bērnudārzā vēl kādu mušu ieraudzīsi!

J Jaukā 30.01.2014

Savā ziņā, tarakāni jaunās izremontētās telpās...nu, es saprastu neizremontētā, bet ne jaunās un svaigās...šeit spīd pēc Sanitārās Inspekcijas

N Nikax 31.01.2014

Mans bērns arī iet šajā dārziņā. Telpas pēc remonta, tīras, mēbeles jaunas, attieksme normāla, neko sliktu nevaru teikt. Prusakus vai citus kukaiņus redzējusi neesmu. Varbūt jums blakus skapīša īpašnieks atnesis?...

J julija213 03.02.2014

Kāpēc Jūs pati nevērsāties pie vadības un neinformējāt par šādu faktu?

R ri4y 03.02.2014

Varbūt blakus bērns atnesis? Mums mājās arī nav prusaku, bet pa retam no kaimiņiem kāds viens ieklīst. Tāpēc izvelējos nodot savu bērnu privātajā bērnu dārzā, kuru daļēji apmaksā valsts pašam jāmaksā 100 Euro, toties nebūs bomžu ģimeņu bērni ar manu bērnu vienā grupā, kur ir prusaki, vecāki pēc bērniem nāk ar alkohola smaržuun mazgadīgie gopņiki

F Figa69 24.02.2014

Galvenais ir skriet ar anonīmām vaimanām pa sūdzību portāliem, tam laika atliek, bet reāli kad ko risināt- nē.
Arī mans bērns apmeklē so bērnu dārzu un nevienu sliktu vārdu nevaru pateikt. Varbūt der reizēm arī sava bērna skapītī ieviest kārtību un patīrīt... ))))) Bet reali domājot taču tas tarakāns varēja nokļūt jebkādā veidā.

F Figa69 24.02.2014

RI4y!!! Bet kas attiecas uz privātajiem bērnudārziem, nu ir dzirdēti visādi brīnumi pat par utīm!!! Nerunājot nemaz par pārtiku, ko reti kurā privātajā bērnudārzā gatavo uz vietas, bet gan firmas pieved gatavu jau klāt. Atradies te smalko aprindu spriedelētāja... valsts bērnudārzu bomži apmeklē... Slima domāšana... un tas ka 100 eiro vari atļauties piemaksāt pa dārziņu... VAU nepārtērējies tikai!!! Pa taviem piemaksatajiem pārdesmit eiro neviens dārziņš kukaiņus nenīdēs ārā... bet PPII vadītāja iebāzīs "ķešā" Tā lūk!

S sandra.felde 20.10.2014

Rīgas ezerkrastu pamatskola ir kritiskā stavoki un apdraud bērnu dzīvības direktore nau adekvāta un vietniece ari manam bernam uskrita no gerbtuvem siltuma trubas detala uz galvas tas ir normali???

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes