RĪGAS DAIĻKRĀSOŠANAS DARBNĪCA - ATTIEKSME

LŪGUMS VĒRST UZMANĪBU UZ ARVĪDA PLOKŠTAS SLĒPTAJĀM DARBA FORMĀM,KURĀS PATIESAIS LABUMA SAŅĒMĒJS UN IEGUVĒJS IR TIKAI VIENS- ARVĪDS PLOKŠTA. VISS PAKĀRTOTS TIK AP VIENU CILVĒKU. SLĒPTA KRĀPNIECĪBA, BEZ LĪGUMA ,NEUZRĀDOT PATIESĀS DARBA IZMAKSAS UN....ESIET DOMĀJOŠI UN REDZOŠI.

Komentāri (4)

M Mikus LV 28.02.2014

Godprātīgāku un taisnīgāku cilvēku par Arvīdu grūti iedomāties, tiesa viņš ir tiešs un nesaudzīgs pret dīkdieņiem. Ko sēsi, to pļausi!

I izpildītājs 01.03.2014

ŠIS CILVĒKS IR AKTIERIS, NEIEDZIĻINOTIES ŠĶIET REIZĒM TICAMI, SASKAROTIES AR REĀLĀM LIETĀM UN SITUĀCIJĀM...JŪTAMA VAJĀ JAU ATSTRĀDĀTA DRAMATURĢIJA, IR VILŠANĀS, KAS NEDARA GODU ŠIM CILVĒKAM...

J Jānis Vanags 28.04.2014

Klau, "Izpildītāj", Plokštas kungs jau nu ir pēdējais šajā pasaulē, par kuru varētu kaut ko negatīvu uzrakstīt. Tiešām - godprātīgāku cilvēku par viņu būs grūti iedomāties. Augstākās kvalitātes darbs un attieksme. Domāju, ka neesi laikam paveicis savu darbiņu līdz galam un tādēļ Tev ir uzteikts darbs. Tas arī ir Tevi novedis līdz citu cilvēku apķengāšanai. Jāmācās kārtīgi strādāt!

I izpildītājs 30.04.2014

VISA CIEŅA KOMENTĀRA AUTORAM! TAM VISAM VARĒTU TĀLĀK NEPIEVĒRST NEKĀDU UZMANĪBU, AUGŠMINĒTAIS KUNGS NAV PELNĪJIS ŠĀDU REZONANSI. UZMANĪGU DARA -GODAPRĀTA PIESAUKŠANA. AR GODAPRĀTU NEVARAM TĀ MANIPULĒT. DIEMŽĒL...LAI DARBOJAS ARVĪDS UN LĪDZCILVĒKI IR VIENKĀRŠI REDZOŠĀKI.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes