Rīgas Angļu ģimnāzija - Zems līmenis

Gribu lai neviens uz šo skolu bērnus neved,ja vēlas tien labu nākotni.Skola ir ļoti zemā līmenī,skolotājiem par tevi vienalga,eksāmenos izgāšanās garantēt.Ēdnīcā ēdiens īpaši negaršīgs ar lielu cenu. Brīnos,ka skola vēl ir ģimnāzīja,bet gan jau drīz nebūs,jo reitingā ieņem tiešām zemu vietu! Neejat uz RAĢ!!!!!

A

Komentāri (5)

M mja 12.11.2013

Kops kura laika idioti par izglitibas iestadem spriest spejigi? Vai varbut kads no bijusajiem audzekniem so klauzi uzrakstijis? Tad atliks vien piekrist.

T TP-link 13.11.2013

Man šī izglītības iestade patīk. Nekr nav ideāli apstakļi.KAM STULBI MURGOT PAR EKSĀMENU IZGĀŠANU MĀCĪBU GADA VIDŪ. TĀ NAV

A Anonim123 13.11.2013

LIELIE GUDRINIEKI, PAŠI PAMĀCIETIES ŠAJĀ SKOLĀ, REDZĒSMI KĀ PATIKS!:D

M Mirta 13.11.2013

Mazgadīgajam anonim123 galvā čuras..vai arī mazgadīgā vecākam..sava, stulbumam jau jāmeklē attaisnojums, šaubu nav..nosauc konkrētus faktis ar vārdiem, uzvārdiem, tad ticēsim...

K kadastarpiba. 25.04.2015

Pati macos tur, nakamgad eju uz citu skolu. Sogad skola ir cita edinasanas firma tadel ediens ir labaks un ari letaks. Bet ar skolotajiem pilnigs sviests, lielaka dala pat nebridina par tuvakajiem kontroldarbiem. Ir ari viena vestures skolotaja, kas uz katru stundu liek atstastit gramatas tekstu. Mums ir divas vestures viena diena. Daudzas skolotajas macit nemak, vadiba nemaz neklausas, kad mes stastam par kadu skolotaju, ka macit nemak. Skoleni ar nav tie labakie, es macos ta saucamaja bagatnieku klase, mani neviens nesaprot, un mani pazemo. Jau sesto gadu. Tiesam neiesaku iet uz so skolu, sakumskola vel ir normala, pamatskola pilnigakais sviests. Vidusskola, balstoties no masas stastiem (vina pabeidza so skolu) ari esot briesmiga, neko saprast nevarot.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes