www.sudzibas.lv Rīgas 64.vidusskola Psiholoģiskais terors

Rīgas 64.vidusskola - Psiholoģiskais terors

Neļaujiet pirmklasniekam sāk savas skolas gaitas 64.vidusskolā. Mana meita ir ieguvusi tādu psiholoģisko traumu, ka bērns patreiz apmeklē psihologu, dzer zāles ir novests pirmsepilepsijas stāvoklī un ir tuvu nervu sabrukumam. Par to liels "paldies" pedagoģei (nosacīti) Rudītei Pētersonei par viņas bezpersonisko attieksmi pret bērnu. Ja jau bērns baidās pat muti vaļā vērst, lai ko skolotājai pajautātu, tad vienkārši nav komentāru. Ja bērnam ir radies riebums pret skolu jau 1.klasē, tas nav normāli.

A

Komentāri (42)

P pufa 06.08.2009

kur tu biji visu mācību gadu, jebvai tavs bērns vasarā uzsāka 1. klasi?

B Birste 06.08.2009

Mīļo māmiņ! Vai mācību gada laikā nebija nekādu problēmu? Uzreiz bija jāsit trauksmes zvanā. . . Vajadzēja runāt ar skolotājas priekšniecību. Ja nepalīdzētu, griesties Bērnu aizsardzības ministrijā vai vēl kur. Kamdēļ vajadzēja novest bērna psihi tik tālu? Vai tiešām nebija iespējas pārcelt bērnu citā skolā? Brīnos...

E Erika 10.08.2009

Kapec neuzrakstijat sudzibu policija piemeram?Uzreiz pie vietas?Divaina attieksme Jums pret savu meitu, ja neredzejat ka meitai ir slikta skola!

I Ieva 24.08.2009

Par 64.vsk. varu teikt tikai to pašu labāko - tur domā par bērnu, kā arī par disciplīnu!Mans sarežģītais puišelis pat ir pieņemis noteikumus - un saglabā vēlēšanos skolu apmeklēt - iesim jau trešajā klasē.Visu cieņu.

A asais 22.10.2009

Pilnīgi piekrītu un atbalstu māmiņu!

E Evita 21.11.2009

Negribētos piekrist, ka skolotājas attieksme ir bezpersoniska. Skolotāja vienmēr ir bijusi atvērta dialogam, lai veiksmīgi realizētu katra bērna mācību procesu skolā. Bet protams tā ir arī vecāku ieintresētība par savu bērnu un viņa mācību procesu. Tas ir skolas un vecāku kopdarbs!!
Gribētos ierosināt paskatīties uz savu ģimeni un padomāt ko mēs kā vecāki esam devuši un dodam savam bērnam? Vai es zinu, kas nomāc manas meitas sirsniņu un kad es pēdējo reizi ar viņu parunājos no sirds - nevis kā māte, bet kā draudzene.
Jo ir pierādījies, ka vecāki šajā dzīves steigā aizmirst savus bērnus, reizēm pat nezinot, kas ar viņiem notiek!
Un šeit ir vel viens pierādījums!

ANŽELA!
Jūsu meitiņa ir Dieva dāvaniņa! Ieklausieties viņā!

V VienkāršiMarija 22.11.2009

Anžela, neklausieties, ko te raksta tie cilvēki, kuriem savi bērni ir vienaldzīgi! Aizstāviet savu bērnu līdz pēdējam, ja Jums liekas, ka skolotāja nav tāda kā vajag, tad mainiet skolu, kaut ko dariet!
Lielākā daļa skolotāju nezin ko no sevīm iedomājas.. Man vēljoprojām pa naktīm rādās murgi par skolu, jo es nemācījos īpaši labi, tātad mani varēja grauzt un nodirst. Tagad pagājuši desmit gadi, man ir ģimene, darbs, mājas...Skolotājas prognozes nepiepildījās, ka būšu apkopēja!

K Katrna 19.12.2009

Nu tad jums to vajadzēja pamanīt atrāk...
Tā ir stingra un laba skola, pati mācos 9klasē, jau no 1mās klases...
Un tagad esu viena no labākajām matemātiķēm...pateicoties skolai, kura par katru neizpildītu mājasdarbu lika kādus sodus...un tagad esu ļoti atbildīga un saku paldies skolai...

L leina 23.12.2009

Šai skolā tiešām ir psiholoģiskais terors. Jaa, izgliitibu sniedz, un nebuut visi skolotaaji ir slikti. Bet ir... IR gadiijumi kad skolotaji, kas arii ir cilveeki, kljuust pilnigi nesaprotoshi, nosodoshi, un sniedz psihologjisku diskomfortu, briizhiem pat veel trakak...

P Pēteris 06.01.2010

Pie Pētersones izdzīvo tikai stiprākie. Paldies Dievam, mans bērns ir izturējis pirmo klasi.

U una 19.01.2010

nu nezinu skolā mācos no 1ās klases un protams ir bijuši konflikti ar skolotājiem, bet tagad nekādu problēmu nav.
patiešām, ja jau nevar izturēt to skolotāju, tad lūdzu tas nenozīmē, ka visa skola tāda ir un viņi nav vienīgā skolotāja sākumskolā, tākā mainīt klasi arī ir iespēja.

L loliks 30.01.2010

Nu 64.vsk laikam nekad nemainiisies... Anzhela! Noteikti vediet bernu uz citu skolu. Man jau ir pagajushi 16 gadi kopsh skolas beigshanas, bet man taada sajuuta, ka man joprojam ir jameklee psihologs, lai sagremotu skolas izraisiito traumu manaa pshihee!!! Mes tikam saukati par debiliem, galvas saspiedushiem mulkiem ... un musu vecaki arii par taadiem pasiem. Iemacit jau iemaacija, bet ar kaadiem lidzekliem. Man tads vards kaa pashapzina tajaa laikaa kluva par sveshvardu :( BRRRR... Joprojam mokos ar sajutam, ka neko nemaku un neko nesaprotu...

A Anda 30.01.2010

Visās sūdzībās par skolām - DRAUSMOŅI SKOLOTĀJI... Bet vai vecākiem pašiem uz savu bērnu nav jāpaskatās no malas? Ne jau bērnam psiholoģiskas problēmas radās vienā dienā..

L Lilita 15.02.2010

Skola bērnus pataisa par t'diem "zombijiem"bez sava viedokļa, attieksmes un spējas izteikties! Skola ir kā cietums, skolotājiem nekādas cieņas pret skolēneiem nav, pagaidiet tik līdz tiks Tavs bērns līdz skolotājai Caunei, matematikas stundās viņš tā tiks nolikts, ka bail būs atvērt muti, un nedod Dievs jūs kaut ko nezināsiet...

A Andra 22.02.2010

Kur nu vēl runāt par skolotāju profesionalitāti??

P Puķe 24.02.2010

Sanāk, ka mans bērns arī mācās šajā pašā klasītē... bet nekādas sūdzības no bērna par skolotāju nekad nav bijušas. Laikam jau tas ir atkarīgs no paša bērna... ja tāds ierāvies sevī un bailīgs, pieradis, ka ar viņu uķinās... bet klase ir liela, skolotāja nevar katru sabužināt.
Man personīgi, kā cilvēks sk. Pētersone arī nepatīk - viņa tāda auksta, tiešām ar bezpersonisku attieksmi, auksti pilda savus skolotājas pienākumus un ne pilīti vairāk.

J Jānis 24.10.2010

Kamon...
Skolai nav ne vainas, pats mācos šajā skolā...
Vidusskola klasē...jau no pirmās klases...
Protams, ir dažādas skolotājas, bet ja godīgi es esmu daudz pateicīgāks tam skolotajam, kas mani ta pamatīgi drāza, it īpaši skolotājai Caunei, ielikt tādus pamatus matemātika un dabūt 9 eksāmenā 9 klasi beidzot. visu cieņu...
Protams, ja pats skolnieks stundās nestrada, neklausās un tā tālāk...
Viņs būs nesekmīgs, un pie vainas būs skolotājas...

Pateicoties skolotāju un skolēnu ieguldītajam darbam,
2009./2010.m.g. pēc centralizēto eksāmenu rezultātiem
mūsu skola ieņem 2.vietu starp visām Rīgas pilsētas skolām.
(Nedaudz atpaliekam tikai no Rīgas Valsts 1.ģimnāzijas).

Tas arī kaut ko nozīmē...
nu, protams, ja jūsu bērns grib būt par pārdevēju, lai nemaz nenāk uz šo skolu...

P peljuks 23.11.2010

pilnībā piekrītu, šīs skolas direktore šķiro vecākus pēc maka biezuma, līdzīgi kā centra humanitārajā, divas murgu skolas absolūtā murgu topā Latvijā!!!

M Marta 17.01.2011

Pabeidzu šo skolu un no visas sirds neiesaku to izvēlēties! Tikai pāris skolotājas tur ir cilvēcīgi un adekvāti cilvēki, neatkarīgi no tā vai tu mācies slikti vai labi, viņi atradīs par ko piesieties! Daži skolotāji, kuru bērni arī macijās 64.vsk. ir pārveduši savus bērnus uz citu skolu!!!

A Alīna 21.01.2011

64. vidusskolā ir ļoti stingra disciplīna, un ja pats bērns nesprēgā pretī, tad arī skolotājs neko viņam nesaka un nevajag jau to visu uzņemt tik personiski. nevajag vainu vienmēr novelt uz citiem. pati esmu mācījusies šajā skolā, no sākuma pamatskolas iesākumā viss likās traks, bet es atradu pati sevī problēmas, tās mainīju un arī skolotāju attieksme mainījās, tāpēc meklējat problēmas arī savos bērnos!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes