www.sudzibas.lv Rīgas 1. Slimnīcas Nožēlojama attieksme 19.nodaļa

Rīgas 1. Slimnīcas - Nožēlojama attieksme 19.nodaļa

Biju pirmajā grūtniecības mēnesi, man sākās neliela smērēšanās, piezvanīju savam ārstam-LIGITAI NEIMANEI.viņa teica, lai atbraucu un viņa man izrakstīs zāles.Es atbraucu, sajutu, ka man jau sāp un asiņošana tikai palielinas, viņa teica, ka tas nav nekas traks, lai es aizeju nopērku zāles.Es teicu, ka man tiešām nav labi.Viņa man lika ar asiņojošu vēderu skraidīt pa slimnīcas teritoriju meklēt sev zāles un gaidīt uzņēmšanā 20 min, lai varu ārstēties slimnīcā pēc savas gribas.Kad aizgāju uz slimnīcas aptieku, tā bija ciet, nācās, man bez zālēm iet uz reģistratūru.Pēc stāvēšanas rindā, es aizgāju līdz nodaļai un mani ielika palatā uz saglabāšanu.kādas divas stundas asiņojot es tur gulēju un pie manis pat nepienāca, tikai tad, kad sapratu ja neko pati nedarīšu, tad nebūs labi gāju meklēju savu ārstu.Viņa mani apskatīja tikai uz galda un teica, ka nekas traks nav, lai eju atpakaļ palātā.Viņa man pat neiedeva nekādas zāles.Tā es tur gulēju jau no 11tiem un neviens man nepievērsa uzmanību.Pašā vakarā, kad sajutu, ka man jau vairs cerību nav un, ka man gāžas asinis aumaļām es atkal gāju mekleju ārstuMana ārste jau bija aizgājusi mājās, atradu dežūrmāsu.es teicu, ka man ļoti asiņo, viņa teica, ka man tur nekā traka nav, jo ja ļoti asiņotu man tecētu gar kāju tā, ka peļķe veidotos uz grīdas.Viņa man iedeva kaut kādu šprici, pat nepateica, ko viņa man dod.Vēl piebilda, ka lai no rīta gatavojos uz tīrīšanu...Tā es tur visu nakti nogulēju bezspēcīga gultā un neko nevarēju sev palīdzēt...No rīta, kad atbrauca mans puisis mēs izdomājām, ka brauksim prom no šis elles un, kad pateicu arstam, ka nevēlos šeit vairs palikt viņas visas palika takā vilku barā un visas kā viena meklēja, lai piesietos pie mūsu vārdiem, lai tikai varētu kaut ko sliktu pateikt...es pat nesagaidīju izraxtu un aši devāmies uz Dzemdību nama poloklīniku, mani tur paņēma bez rindas apskatīja un pateica, ka jā, diemžēl man vairs nekas tur nebija palicis...Tāpēc meitenes, ja jums ir tā pati ārste, tad mudīgi iesaku viņu nomainīt, ja gribat justies par savu veselību drošas.

L

Komentāri (7)

E Elija 14.02.2009

jūtu līdzi, drausmīgi!!!

L LLLL 14.02.2009

Šausmas!!!

Un par tādiem ārstiem nav jēgas sūdzēties, tik un tā pierādīs, ka esi pati vainīga.
Man gan ir ļoti laba dakterīte Pļavnieku poliklīnikā O.Zīle...superīga.

M monta 16.02.2009

man ar ta gadijas tik Madonas slimnicaa!Pilniigi tas pats...

ž Žaklīna 16.02.2009

Man arī ir bijusi slikta pieredze ar šo slimnīcu, Īsta cūku kūts!

I Inga 27.05.2009

Jūtu līdzi ka ta noticis, bet par šo ārsti viedokli nemainīsu...es par šo ārsti varu teikt tikai visu to labāko...Kad visi ginekologi man parakstīja spriedumu neauglība... tikai daktere Neimane veica man visas nepieciesamās analīzes un apskates, nosūtīja uz laporoskopiju...un tagad gaidu savu pirmo mazulīti. Sākumā bija draudošs aborts...bet atkal pateicoties dakterei mums viss ir kārtībā...

D Diāna 21.08.2009

Par dakteri Neimani varu teikt to labāko! Pirms vienpadsmit gadiem gaidot dvīņud un arī šogad gaidot meitiņu attieksme un uzmanība nav trūkusi.

L Landscape 02.02.2018

Kā tā var?

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes