Rīgas 1. Slimnīcas - dr. Anita Sizova

Neiesaku nevienam, ne šo dakteri, ne arī 1.slimnīcu, jo tādu nelaipnu attieksmi es nebiju vēl redzējusi.Loti skarba ārste, nekādas iejūtības.Un pats jaukākais, ka 19.nodaļā asinis visiem ņem ar vienu un to pašu adatu.Tas man lika ātri vien no turienes pazust.

X

Komentāri (20)

K keita 01.05.2008

Par to adatu- atsakos ticēt. Vai veselības inspekcijai uzrakstīji???
Bet kopumā par 1.slimnīcu - pati esmu saskārusies tikai ar lieliskiem ārstiem!
Tā kā, laikam tomēr visas ārstniecības iestādes ir laimes spēle daļēji.

S Sigita 01.05.2008

ljautinji, ziniet kaada ir pati ljaunaaka diagnoze ko var lasiit dakteru sleedzienaa?VVZ...(tulkojot no latiinju valodas- Velns Vinju Zin)..

D DianaS. 02.05.2008

Vot, es arii skrietu prom! Shitaa jau AIDS un viss!!! Ir nuy gan stuulbeni!

E es 28.05.2008

Es arī esmu ārstējusies pie dakteres Sizovas un varu apgalvot pretējo, ļoti iejūtīga un jauka dakterīte!

K Kača 28.05.2008

Ziniet... varu teikt PAVISAM droši...ja gribat nosprāgt tad brauciet uz 1. slimnīcu...

I Inga 20.07.2008

Mani aizveda uz 1.slimnīcu no darba, ar ļoti stiprām sapēm vēderā. Ātrās palIdzības medmasas noteica diagnozi - apendicīts. Kad atbraucu uz turieni gaidīju kameer mani apskatīs kaadas 4 stundas - sedēju tukšaa istabaa uz salauzta krēsla, temperatūra telpaa bija ap 15 gradiem.Nosalu nenormaali, no sāpēm nevarēju pasēdēt, turklāt, garām staigāja tā saucamie ārsti un nepieversa man nekaadas uzmaniibas. Kad mani atveda pie ķirurga viņš neko nevarēja noteikt un aizsūtija mani pie ģinekologa. Pie ģinekologa stāsts atkartojās un es gāju atpakaļ pie ķirurga. Ta ka ārsti nevarēja noteikt diagnozi man bija jāpaliek slimnīcā. visu to laiku man nenormāli sapēja vēders, bet pretsāpju zāles man iedeva tikai pirms gūletiešanas. No rīta atnāca medmasa un teica ka man jāparģerbjas, jo mani operēs. Galvena ārsta uzvards - Tračums. To cilvēku man bija jāgaida pirms operācijas vēl 40 minūtes. Es guleju pilnīgi plika parklāta vienīgi ar plano papīra audumu nenormāla aukstumā kaut kāda netīrā gaitenī. Pēc operācijas es meģināju interesēties kas ar mani bija, ko tieši man operēja, bet neviens nevarēja man pateikt. Tikai nakamāja diena atnāca māsiņa un pastastija.Tračums taisījās griezt arā apendicītu un kad viņš jau bija sagriezis man vēderu izrādijās ka ar to viss ir kartībā, tad viņš pagarināja griezumu. Problēmu ārsts atrāda, apendicītu izgrieza arī. Tagad man uz vēdera ir 20 cm gara šūve. Ārstu pēc operācijas es nevarēju atrast - agrak domāju ka ārstam obligāti jaapskatās pacientu pēc ārstēšanas. Nekad vairs nepališu tur, pat uz konsultāciju neiešu, un jums neieteicu. Ēsiet veseli!

A alise 26.08.2008

Daktere ANITA SIZOVA ir viena no labākajām ginekoloģēm Latvijā! Arī man zināmās pārējās pacientes ir ļoti labās domās par šo ārsti! It īpaši par viņas iejūtību un neuzspēlēto laipnumu!
Tas, ka par 1.slimnīcu kā tādu domas dalās, nenozīmē, ka jānomelno pati ārste!

L Liene 17.02.2009

Ārprāc, kādas šausmas tur notiek!Un tiešām neviens neko nevar darīt?
arī ar mani notika kas ļoti līdzīgs 1.slimnīcā 19.nodaļā-ārstu attieksme nebija kā pret cilvēku...
Neko sliktāku par to slimnīcu nevaru iedomāties!!!

ī īpašniece 17.02.2009

Ginekoloģijas nodaļa ir ok. tikai uzņemšanā gan manuprāt strādā divaini.Mani atveda no darba ar stipru asiņošanu, ar neapbruņotu aci tak varēja redzēt ka drausmīgi asiņo.Sākumā aizpilda doķus, tad nez kamdēļ sūtīja uz blkaus kabinetu pie ginekologa, jau zināju ka ieraugot viņa mani sūtīs uzreiz uz nodaļu un loģiski neskatīsies, turklāt tajā mazajā kabinetā.Tak biju visa asinīs, drēbes ar.Tālāk sūta uz nodaļu, saka ka jaiet pašai jo nav sanitāra kas aizved.Man pavveicās ka knapi aizgāju, kaut pa ceļam gandrīz nogāzos(dokumenti roka un ej viena, noasiņojoša)Nu super.

P peteris 18.02.2009

Trakums

E Erika 10.08.2009

Inga 20-07-2008

Atra palidziba strada arsti un feldseri!Nevis masas.

J janelle 26.02.2010

man lídzígi ká Ingai bija kádus gadus atpakalj, tik nespédama izturét attieksmi, laicígi pametu slimnícu, uznjemoties pilnu atbildíbu par sekám. Palasot komentárus, liekas, ka nekas daudz uz labo pusi tur nav gájis.

D Dace 20.01.2011

Neticēju, kad man stāstīja par šo slimnīcu! Bet, kad mani tur pašu nosūtīja, arī mani pārsteidza Rīgas 1. slimnīcas, konkrēti, 18. nodaļas medpersonāla rupjā attieksme pret mani kā pacientu. Parasti jau saka: kāds vadītājs - tādi padotie! Šīs slimnīcas vadītājam vajadzētu izvērtēt savus "kadrus". Vai arī noorganizēt viņiem kādus kursus saskarmes kultūrā. Kaut gan, pieklājību un līdzjūtību jau pieaugušam cilvēkam nevar iemācīt! Vai nu tā ir ieaudzināta, vai nu nav!
Par rupju un necienīgu attieksmi pret pacientu (klientu) - būtu jāatlaiž no darba. Varbūt tad vairāk sāktu piedomāt pie savas uzvedības.
Nu nevajag iet strādāt tur kur ir darbs ar cilvēkiem, ja tie tik ļoti derdzas. Kāpēc mocīt sevi?! ... un maksā tak arī santīmus par to briesmīgo darbu...! Kamdēļ nest tādus upurus?!

D Dinka! 14.03.2011

Анита Сезова!Вы золотой мастер своего дела!!!Спасибо вам за то что вы делаете! я думаю многие меня подержат !!!СПАСИБО!!!

O oksana 14.03.2011

2009.gada oktobrī biju tur ķirurģijas nodaļā uz operāciju. Ārsti un medmāsas bija diezgan jauki. Tikai tracināja nemitīgie studentu bari ar savām anketām.

A anna 14.03.2011

ja arstejas universitates slimnica, tad no studenti vienmer ir bijusi un bus, vai 1. slimnica tada skaitas nezinu, bet Stradini un Bernu slimnica, tadas noteikti ir .

K klient28 06.06.2013

почитал эти комменты и пришел в ужас, особенно про операцию!!!

Мне значит повезло что отделался по добру поздорову

Значит это как правило получается а не мой частный случай НЕКОРРЕКТНОЕ ОТНОШЕНИЕ К ПАЦИЕНТУ

K klient28 06.06.2013

особенно хочется отметить ЗАРУБИНУ кордиолога, МЕЛЕРЕ офтальмолога - хамские рвачи некометентные

L 11.06.2013

Anita Sizova tiešām ir ļoti zinoša ārste, ar pieredzi. Mani viņa burtiskā nozīmē izglāba! Viņai es esmu lielu pateicību parādā! Ļoti cienu šo ārsti!

N NataljaR 03.10.2014

Доктор Анита Сизова, золотой человек и опытный специалист, лучшего гинеколога и желать не могу!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes