www.sudzibas.lv Rīgas 1. Slimnīcas Attieksme pret pacientu

Rīgas 1. Slimnīcas - Attieksme pret pacientu

Šorīt Rīgas 1. slimnīcas dienas stacionārā ievietoju tēvu, sirds slimnieku. No 8-10 slimnieku neviens mediķis neapmeklēja. Palātā 1 pacients, nodaļa praktiski tukša, ne ārstiem, ne medmāsām noslodzes nav. Informācijas nekādas. Cilvēks vienkārši atrodas savā palātā, nekādas analīzes un izmeklējumi netiek veikti. Ja tas būtu tusiņš- viss ok, cilvēks tā grib un viņam tā patīk, bet tur ir slimnīca, vismaz apskatīties, kādā veselības stāvoklī cilvēks iestājies stacionārā vajadzētu. Agrāk šīs slimnīcas kardioloģijas nodaļā strādāja ārsti ar lielo burtu, šobrīd neredzēju nevienu apmierinātu pacientu - visu sejās neapmierinātība un neziņa. Tāda, lūk, ir mūsu medicīna, viss iet uz galu, nekāda optimisma. Tāda sajūta, ka viss tiek darīts, lai pacients būtu neapmierināts un slimnīcu ātrāk likvidētu.

Komentāri (7)

N nuja 27.08.2010

Nu ja, ir gan tādi, kas visur un ar visu ko neapmierināti, ka tik ņaudēt un sūdzēties.. sūdzēties ...sūdzēties...

A a. 28.08.2010

Kāpēc Nu JA uzskata, ka tikai, ņaudēt - ja mans tuvs cilvēks būtu kardioģijā es ne tikai ņaudētu, bet sāktu riet un skrāpēt. Bez tam ja visi sāktu celt troksni varbūt kāds to arī sazzirdētu un nevajag atkal runāt par mediķu mazajām algām - galvenais ir attieksme.

B bījušaisdarbinieks 31.08.2010

Kur jūs tur redzat kardioloģiju, tur tikai notiek naudas atmazgāšana un iegūšana no valsts.Nevienam tur neinterēsē kvalitāte, bet gan kvantitāte, jo alga dakteriem ir atkarīga no pacientu skaita, lūk visa patiesība.Mīļo cilvēk brauciet pie īstiem kardiologiem un meklējiet tur palīdzību, nevis sen nomirušai slimnīcai kura tikai eksistē līdz vēlēšanām.

A Antra 02.09.2010

Bet mīļie, tas taču ir tikai dienas stacionārs!Tā nav slimnīca vai reanimācija!Tur cilvēki atnāk, lai nodotu analīzes un uzstādītu diagnozi un nolemtu ko tālāk darīt.Ja slimniekam vajag nopietni gulēt slimnīcā un ārstēties, tad jābrauc uz Stradiņiem. Ja nopietni ir slikti ar sirdi, tad jāsauc ātrie! Un medmāsas tur ir noslogotas līdz nemaņai par to nieka nepilno 180Ls algu...

N Nora 11.09.2010

Gaiļezera un Stradiņu uzņemšanas nodaļās NEATLIEKAMA!!! ārsta apskate jāgaida līdz 6 stundām, bet jūs iedomājaties, ka dienas stacionārā tas notiks momentā!!! Tāpēc jau tas ir dienas STACIONĀRS, ka pēc būtības AMBULATORAM pacientam tiek ierādīta palāta - kā šajā gadījumā - pat vienvietīga, lai pacients atpūšoties varētu sagaidīt ārstu un saņemt visus izmeklējumus (ko poliklīnikā darītu 3 mēnešus) vienā vai pāris dienās un saņemtu arī plānveida ārstēšanu!!! Diemžēl cilvēki nezin, kas ir dienas stacionārs, tāpēc nevajadzīgi lec uz ecēšām un skandalē! Tā nav nekāda neatliekamā palīdzība!!! Tas nav stacionārs!!! Tā ir iespēja cilvēkiem, kam NAV jāguļ slimnīcā saņemt visātrāko, vislētāko un kvalitatīvāko izmeklēšanu un ārstēšanu, kādu Latvijā vispār šobrīd var iegūt!!! Jārēķinās, ka dienas laikā jābūt uz vietas, jau pēcpusdienā var doties mājās. Un diemžēl nekāda personāla raustīšana un bļaustīšanās jūsu aprūpes kvalitāti neuzlabos, tikai otrādi! Ārsti, kas kvalitatīvi dara savu darbu, tā darīs vienmēr, neskatoties uz iestādes un valsts radītajiem apstākļiem! Protams jautājums par servisu, personāla smaidīšanu un klanīšanos varētu būt apspriežams, bet, ja gribat, lai klanās priekšā un pakaļā, tad par lielu naudu varat doties uz Premium Medical vai Pārdaugavu! Katram savs!

M Māris 06.12.2010

Tā ka esmu no Siguldas tad man šeit patīk. LAIPNI ATSAUCĪGI. Sarūgtināja tas ka poliklīnikā pie acu ārsta par recepti brillēm prasa 6 LS, bet man ir trūcīgas personas statuss.Neprasu tak brilles bez maksas, bet tikai recepti.

M Melānija Meija 21.11.2017

Visu to labāko varu teikt par Rīgas 1. slimnīcas 10. nodaļas kolektīvu un dakteri Ievu Daizi. Ļoti sirsnīgs, saprotošs un atsaucīgs kolektīvs.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes