Riga City Service - darba apstākļi

Nedrīkst ticēt sludinājuma saldajam tekstam un solījumiem. Ja armijā starp zollīšiem un ofiņiem var būt draudzība,tad jā! Katrs pārvaldnieks trīc un dreb par savu vietu,jo viņus pārvalda leiši un Latvijas strādnieki ir trešā šķira. Par brīvdienu plānošanu var aizmirst,tās būs tad kad firma to atļaus,samaksa,vai kompensācija par pārstrādātajām st. jāaizmirst.Sajūta tāda,ka iesaukts armijā.Sarunātā naudiņa gan tiek izmaksāta laikā un pilnā apmērā,bez konvertiem,bet ar visādām citādām viltībiņām.Nu no savas mašīnas jāatvadās ātri,4-5 tūkstoši mēnesī jānobrauc.Kamēr neuzgāzīsies griesti,nekas nemainīsies,tāpēc tāda darbinieku rotācija.

O

Komentāri (2)

Inženieris 26.06.2014

A kam tagad viegli :)?
Pastrādāji, apskatījies - ar varu tevi taču neviens nepiespiež strādāt!
Un šajos laikos nevienam NEVAR ticēt, ja pat līgumā atrunāta darba alga un izmaksas datums, tas vēl nenozīmē, ka tu to saņemsi.

Darba devēji pieraduši uzdzīvoties uz darbinieku ādas un sviedriem.

N nano 03.07.2014

pilnībā piekrītu augstākminētajam, uzņēmums varēja vismaz padomāt par prēmijām vai bonusiem darbiniekiem, kuri tā strādā

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes