www.sudzibas.lv Rēzeknes slimnīca Neatliekamā palīdziba

Rēzeknes Slimnīca - Neatliekamā palīdziba

Rēzeknes neatliekamās palīdzības dežūrējošās māsiņas slimniekus šķiro, kuram var palīdzēt, kuram nē!Drausmas. Atbrauc pie slimnieka un aizbrauc, izrādījās cilvēkam mikroinsults! Kāda attieksme!Tas nav aptverams!Vispār Rēzeknes veselības aprūpe klibo, līmenis nenormāli zems!

M

Komentāri (2)

L laron77 12.01.2015

Pilnīgi piekrītu. Uzņemšanas nodaļā kamēr nesāksi "uzbraukt", vai arī, ja nepiederi pie "baltajiem cilvēkiem", gaidīsi ļoti ligi, kamēr tev pasauks ārstu, vai arī sniegs palīdzību.
Vispār rodas iespaids, ka daudzi, ja ne lielākā daļa no Rēzeknes ārstiem, ir mācījušies uz 3 ballēm (pēc padomju sistēmas) Medicīnas institūtā. Pie mūsu ārstiem var iet tikai saaukstēšanās gadījumā, ja vajag slimības lapu, vai pēc nosūtījuma uz izmeklēšanu. Ja ir nopietnāka saslimšana - tikai uz Rīgu vai tuvāko Daugavpili. Tāpat, slimnīcā, īpaši neiroloģijas nodaļā - ja neiedosi kukuli, tevi nopietni neārstēs, bet arī tad, ja iedots kukulis, vēl nav garantija, ka saņemsi pareizo ārstēšanu.

M muriņa 12.01.2015

Pilnīgi piekrītu. Šoreiz par Neatliekamās palīdzības Balvu brigādi. Sievietei, 77 gadi, augsta temperatūra. Atbraca, apskatīja. Tā kā esot, tā kā neesot pneimonija. Lai vedot pie ģimenes ārstes. Līdz ģimenes ārstei 15 km. Aizvedām. Bija pneimonija, daktere tūlīt uzrakstija nosūtījumu uz slimnīcu.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes