Restorāns Honkonga - Šausmīgi

Nevienam neiesaku.

Mums bija rezervēts galdiņš. Ierodoties precīzi 5 minūtes pirms rezervētā laika, mūs aizraida prom, jo mēs esot ieradušies par agru un brīvas vietas neesot. Atgriežoties pēc 10 minūtēm, mums joprojām neierāda galdiņu. Šoreiz atruna ir, ka neesot bijis mūsu tālrunis, lai iepriekš brīdinātu.

Kad beidzot tiekam pie galdiņa. Mūs sagaida nelaipna, mēma attieksme. Uz galda stāv eiropas galda instrumenti, irbulīšus mums tā arī nepiedāvā. Pasūtītā dzēriena vietā atnes citu, par to aizrādot, neatvainojas, klusējot dzērienus samaina, viscaur strāvojot attieksmei, ka neesam šeit gaidīti.

C

Komentāri (1)

P pupa 25.07.2014

Es silti iesaku restorāna īpašniekiem nomainīt to sievieti gados, kas apkalpo viesus. Viņai bija akmens cieta sejas izteiksme, viņa ne reizi nepasmaidīja un attieksme bija tāda, ka mēs viņu nenormāli apgrūtinam. Ēdiens bija ļoti garšīgs, bet nu šīs sievietes dēļ negribas tur atgriezties - brrr.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes