www.sudzibas.lv Remiro Travel uzņēmuma vadītāja RENĀTE

Remiro Travel - uzņēmuma vadītāja RENĀTE

Sveiki!

Tūrisma aģentūras REMIRO travel vadītaja RENĀTE (un arī gide, grupu vadītāja) ir cilvēks, kuram nav ne mazākās saprašanas, KĀ komunicēt ar klientiem. Lūk, daži piemēri:

Var uzkliegt!

Neprot valdīt emocijas (ja viņa būs dusmīga - jutīsiet uz savas ādas)!

Izstāsta 1 x, ja būsiet ko palaiduši garām, vai jautāsiet pastāstīt vēlreiz - vispirms būs smaga nopūta, atklāta attieksmes izrādīšana, uzsverot, cik liels nejēga jūs esat...un tad-varbūt pastāstīs, varbūt nē!

Neprot (un izskatās, ka arī negrib) risināt konfliktsituācijas!

Izvairās daļēji no atbildības! (par grupas komfortu, uzņēmuma dotajiem solījumiem - piem. apskates objektu kvalitāti)!

Nav profesionāle - ja Renātei ir radušās kādas subjektīvas antipātijas pret kādu, tad šiš klients to arī jutīs!

Klientu uzskata par mazvērtīgu jeb pareizāk sakot - visiem tiks ierādīts, kurš te ir BOSS! (deguns pārāk augstu uzcelts)!

NEBRAUCIET AR RENĀTI!!!

P.S. -ne jau uzņēmumam vēlos kaitēt, varbūt Renāte, pati izlasot, sāks domāt līdzi,ka šāda attieksme sfērā, kas ir saisitīta ar cilvēkiem - tik dažādiem - ŠĀDA ATTIEKSME NAV PIEŅEMAMA!
TĀ NEDRĪKST IZRĪKOTIES!
Diemžēl NEIESAKU DOTIES CEĻĀ tikai un vienīgi RENĀTES DĒĻ!

Komentāri (10)

I intina 02.12.2012

Absolūti nepiekrītu! Irēna Komarova atkal parāda sevi no vissliktākās puses. Nevajadzēja tik daudz dzert un citiem traucēt, tad arī gan grupas, gan vadītājas attieksme pret Jums būtu savādāka. Mēs Jūs knapi pacietām... Pārējie, kā braucām, tā brauksim tieši ar šo gidi. Jebkuri solījumi aizvien tiek turēti. Kāpēc gan viens riebeklis var sarakstīt visādas muļķības un pārējiem jāpierāda ka melns ir balts?

B bellisimo 04.12.2012

Šoks! Te nu tiešām jābļauj, redzot, kā sagrozīti fakti un apmelots gids. Kā tām meičām nav kauna? Piemēsloja autobusu un tāpat piemēslo internetu. Brauciens bija brīnišķīgs, laba programma, interesanti objekti, lieliskas viesnīcas ar labām brokastīm, jauns autobuss, profesionāli šoferi un gidīte. Noteikti iesaku šo maršrutu visiem. Pati ar šo firmu braucu pirmo reizi, mani pieņēma ļoti draudzīgi. Un katrs, kurš pats neuzvedās kā cūka, tika iekļauts šajā ļoti jaukajā, draudzīgajā kompānijā. Bija pat kopīga nakts ekskursija tiem, kas vēlējās. Pēc šī brauciena esmu iepazīstinājusi arī savas draudzenes ar mūsu gidīti, kopā braucām vēl īsajos. Nu arī viņas fano par Renāti un izvēlas tieši viņas braucienus. Pašām jābūt labām un draudzīgām, tad arī nebūs jāsūdzas.

D Daina alutinska 05.12.2012

Es braucu ar "Remirotravel" jau vairāk kā 3 gadus -gan garākus, gan īsākus braucienus un Jūsu uzsākto firmas apmelošanas kampaņu uzskatu par galēji bezkaunīgu. Tā ir ļaunprātīga apmelošana. Protams, es nebiju tājā zīmīgajā braucienā, kas izvērta Jūsu ceļojumu par nepārtrauktām ciešanām, bet neticu, ka firma pēkšņi ir mainījusi savu darbības veidu... Salīdzinot ar citām firmām-šajā firmā patiesirūpejās gan par to, lai būtu labs maršruts, gan labas viesnīcas par saprātīgām cenā... Jums nepatīk nekas- ne maršruts, ne viesnīcas, ne attieksme.. Kur problēmas? Brauciet individuāli.. un beidziet liet žulti!!!
Pa firmu varu liecināt tikai vislabāko un to jau apliecina mans ceļošanas stāžš ar "Remirotravel"

N Nikola30 21.12.2012

Piekrītu apgalvojumam, ka Renāte ir gide, kurai ir vienalga, kā jūtas tūristi, ka tik pašai labi. Nepaveicās ceļot kopā ar viņu vēl kā Impro gidi, esmu pārsteigta, ka cilvēks vēl joprojām var strādāt tādā pašā stilā, un vēl savā firmā. Nekad neizvēlētos ceļot ar Remiro Travel.

S saule aija 10.02.2013

Esmu braukusi ar Remiro un Renāti. Impro skola ceļojuma plānojumos ir jūtama, bet ceļojuma apraksti jālasa ar izdomu, lai neviltos paslēptos nakts pārbraucienos vai nepiepildītā programmā un obligātos papildus maksājumos.
Un garlaiko nemitīgā anekdošu stāstīšana ...
Bez tam, ja ceļojiet kopā ar Renāti, tas sagatavojieties klausīties, ka viņas aģentūra ir vislabākā, bet Impro gidi ir dzērāji, nekompetenti utml.

L leapsi 27.03.2013

Paldies Renātei par brīnišķīgo braucienu uz Belostoku Polijā, man patika viss, ļoti daudz interesantas informācijas, viss bija kolosāli labi noorganizēts, lieliska atpūta spā, relaksācija un milzīgas pozitīvas enerģijas uzkrājums, jauks šopings, lieliska viesnīca pilsētas centrā, ļoti garšigi ēdieni-īstas kulinārās baudas, arī autobuss un šoferīši super.Renātei vēlu veiksmi un jaukus ceļotājus.Paldies par lielisko atpūtu.Leonija Apsīte

S sidra 19.08.2013

Piekrītu

F friks 02.08.2015

Renaate brauc atpūsties, jo pati priekšniece, un man arī ceļojumu laikā patīk vīrieši
Un vispār tas ir tikai bizness, čakarēt tūristus
Ne visiem padodas anikdotes

K [email protected] 24.04.2017

Nu nav gan tiesa , esmu ar Renāti braukusi 5 reizes līdz pat 2 nedēļu ekskursijām ir bijis loti jauki viss pastāstīts un bez steigas viss ir baudīts, bet grupā ir cilvēki , kuriem interesē bodes, tad tādiem nav jādodas šāda veida ekskursijās , un nav jāvaino gids

Z Zinaīda Spundiņa 14.06.2019

Esmu braukusi ar Remiro travel, viss bija labi un tāpēc arī sos Jānus braukšu uz Ukrainu ar šo kompāniju

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes