www.sudzibas.lv Relakstūre Neatmaksā milzīgu naudu jau gandrīz gadu

Relakstūre - Neatmaksā milzīgu naudu jau gandrīz gadu

Labdien,
Nu jau pacietība ir pilna un vēlos pastāstīt citiem par savu pieredzi ar Relakstūri, jo ir jāuzmanās
Mums bija plānots ceļojums uz Venecuēlu 2011 gada decembrī, bet dažas dienas pirms izbraukšanas mums paziņoja ka 2000 LVL vērtais ceļojums tiek atcelts un nauda tiks atgriezta. Cik zinu tad grupā bija plānoti ap 20 cilvēku un ceļojums vienai personai maksāja 2000 LVL - respektīvi ap 40000 LVL pie viņiem bija iemaksātā uzticīgo klientu nauda nauda.
Nu jau ir pagājuši 10 mēneši, bet visu naudu neesmu saņēmusi atpakaļ un saņemu tikai solījumus... jau sāku baidīties vai saņemšu un ka tik šī kompānija nenoiet pa burbuli.
Tātad pirms izvēlieties ceļojumu, padomājiet par savas naudas drošību, jo tas ka dažas dienas pirms izlidošanas atceļ ceļojumu liecina par lielām iekšējām problēmām - nesaimnieciskums un nekārtība...

Bijusī uzticīgā Relakstūres kliente un klients, kas gaida savu godīgi nopelnīto naudu atpakaļ....
P.S. Sēžu tagad citā firmā un izvēlos citu savu nākošo lielo ceļojumu... ceru ka tas netiks atcelts :)

Sent from my IPAD

Komentāri (9)

A arw 18.09.2012

Mums ir tieši tādas pašas problēmas ar Relakstūri. Esam kompānija, kas īrē viņiem autobusu un viņi ir parādā jau pāris gadus, pēdējā gada laikā parāds ir sasniedzis jau līdz 10 tūkstošiem latu.
Un arī tikai solījumi un solījumi..
Neuzskatu to par normālu biznesu!

donna b 05.11.2012

*arw*, jus tiesāties nemeģinājāt? Tā arī savus parādus gaidīsiet vēl 10 gadus.

K kbirojs 22.11.2012

Mēs pirms pāris gadiem braucām ceļojumā ar šo firmu, otreiz neizvēlētos...Brauciens bija uz Franciju, 11 dienas, gide nepatika, jo viņu napmierināja tas, ka vienmēr biju pirmā no autobusa, kas izkāpa un gāja pie viņas pēc viesnīcas numuriņu atslēgām, kamēr vīrs paņēma mūsu koferus(nesaprotu, par ko vispārviņa varēja būt neapmierināta, ja pateicoties mums, ka pērkam viņu pakalpojumu, viņa saņem algu), tajos laikos, kad mēs braucām, vēl varēja iet uz tualeti autobusā(cik zinu, tad tagad nevar), bet pasažierus nelaida, slēdza ciet, leduskapi arī nedarbināja, kaut gan iepriekš pirms ceļojuma tika rīkota sapulce, lai iepazītos ar ceļojuma maršrutu, jautājumiem utt. un teica, ka varēs izmantot leduskapi un visādi citādi sīkumi, kuru dēl SABOJĀ CEĻOJUMU tapēc arī vairs nebraucam ceļojumos ar autobsu, bet jau vairākus gadus izvēlamies ceļot ar lidmašīnu:)Ērti un ar komfortu var pārvietoties un nav nekādu ierobežojumu:)

G gundegam 06.10.2013

Šovasar izvēlējāmies doties "Relaks Tūres" organizētajā braucienā "Vairāk saules Itālijā un atpūta pie Ligūrijas jūras", kam bija jāsākas 20.07.2013. Brauciens tika atcelts nepietiekama braucēju skaita dēļ. 8. jūlijā uzrakstīju iesniegumu par iemaksātās naudas atmaksu. 18. septembrī jau iesniedzu otru iesniegumu, lai man atmaksā iemaksāto naudu. Diemžēl, bet vēl joprojām savu naudu neesmu saņēmusi.

S skaidra 13.05.2014

Arī mums neatmaksā naudu RELAKSRTŪRE.Klienta tiesības, kad jāatmaksā iemaksātā nauda, netiek izmaksāta.Līdz brucienam 3 mēneši - neesot vēl pilns autobuss.
No citiem klientiem, ar kuriem kopā esam braukuši, uzzinājām, ka tā firma "ejot pa burbuli".Nu ja valdē vēl alkoholiķi.Naudu noteikti nevienam neatmaksās.Žēl to pārējo, ko vēl sakamps.Redzējāt- vasarā dod atlaides!
Paskatieties Lursoft datu bāzi.Adreses, kur var mēģināt par šo firmu ziņot.
LR uzņēmuma reģistru; (Pērses iela 2, Rīga, LV-1011)
Valsts ieņēmuma dienestu nodokļu kontroles daļai; (Skanstes ielā 52A, Rīga)
Patērētāju tiesību aizsardzības centru. (Brīvības ielā 55, Rīga, LV-1010)
S&G

Redzējāt- vasarā dod atlaides!

T traveler 31.05.2014

Jāizsaka vien līdzjūtība un jāvēl spēku tiesāties, jo savādāk būs grūti ko dabūt - jūsu iemaksātā nauda nav apdrošināta. Par to un citiem nevēlamiem tūrisma pakalpojumu sniedzējiem interesējaties šeit - http://tato.em.gov.lv/register/view/168

Skatieties, lai ir TATO!

Veiksmes!

J Juris 25.07.2014

Līdz šim par Relaks Tūre biju labās domās. Kardināli viss mainījās pēc brauciena uz Itālijas Alpiem (15.-24.07.14.). Grupu vadīja Valda Madalāne- ļoti augstprātīga persona, kura neskatoties uz ceļotāju iebildumiem, atcēla un mainīja apskates objektus, paaugstināja balsi uz brauciena dalībniekiem. Neticami, bet fakts. Neiesaku nevienam. Ceru uz firmas vadības adekvātu reakciju, bet no tādām gidēm kā Madalāne iesaku turēties pa gabalu.

N notravelnomoney 02.04.2015

Nu tagad man arī tādas pašas problēmas. Pēkšņi paziņoja, ka ceļojums atcelts, bet nauda tiks atgriezta laika periodā no 2 mēnešiem līdz 2 gadiem! Iešu uz PTAC, ja vajadzēs - arī uz tiesu.

E esesmues 03.04.2015

Relaksture ne atdot naudus par atcelto braucienu 11.aprili Italiju, par diviem cilvekiem 870 eiro. Un pat ne taisas, sak ka nauda nav. Nekadu citu braucienu ne piedava un arcel uz aprili un maiju visa braucienas.Ejam uz PTAC un ja vajag ari uz tiesu

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes