Reanimare - maksa

Kopš kura laika ziedojumam noteikta konkrēta maksa? Runa ir par biedrību Reanimare Pētera Kļavas lekcijām.
Ja ziedojums tad ziedojums, bet ja ieejas maksa, tad arī lai norāda konkrētu summu.

Šī iemesla dēļ vairs neklausīsos Pēteri Kļavu, ko līdz šim cītīgu darīju. Žēl, ka šis ārsts ir savu guru prasmi pārvērtis par biznesu.

Citēju e-pastu no Reanimare:

Lekcija "Realitātes uztveres iespējas", kas notiks 18.janvārī plkst.18.30
Lekcijā būs gan kuriozi stāsti no vēstures, gan musdienu zinātnes pētījumi, gan ieskats svēto Skolotāju mācībās.
Lekcijas ilgums ~ 2 stundas.
Ieeja par ziedojumiem Ls 7; pensionāriem Ls 5; citos īpašos gadījumos - bez maksas.

I

Komentāri (10)

K kurmiks3 14.01.2012

Ja maksu par ieeju nosauc par ziedojumu, nav jamaksa nodokli u.t.t. Loti izdevigi.

. .... 15.01.2012

Labs vakars,

Atkal kaut kādā mistiskā veidā par Tevi uzzinu...
Interesanti. Zinu, ka kaut kādā mistiskā veidā arī kādreiz (varbūt vēl šajā zemes realitātē) izlasīši šo.

Viņš vienkārši nevar apstāties, nemāk. Un tas nav labi.
Man pietiek ar viņu pāris teikumus parunāt 1reizi gadā, lai saprastu, ka ieskšēji viņš baigi mocās un lekcijās, jau neko jaunu nepasaka, piedod, bet atkārtojies., kā mēs visi. Izņemot...
Novēlu, Tev apstāties laicīgi. Vai Tev nav apnicis?

Un, ja Tevi "kāds" ir virzījis cilvēkiem sniegt zināšanas, neizmanto, lūdzu, materiālo bāzi.
Tas nenovedīs pie laba gala, nerunāju par to, ka kaut kas notiks vai kā, bet ir jāmāk apstāties un novērtēt kas Tev ir. Un būt pašapmierinātam ar to, kas ir, ka Tev jau pieder (cilvēku uzticība, cieņa, iespējams, mīlestība, uzticēšanās...), nevis to, ko projecē un vēlas nākotnes prāts.
Nauda nenes laimi, un apskaidrību, un nekādā veidā nevar sniegt cilvēkiem to, kas vajadzīgs, kur nu vēl citiem par šo skaidrot...

Nu nav jāpārdod šis par maksu, ne ziedojumiem, ne ko citu.
Tam jābūt par brīvu.
Cilvēkiem vajadzīgs ir sniegt visu (tieši garīgās zināšanas/pieredzi, nu nezinu vēl kā to sauc) bez materiālā seguma, un ja tā būs, tad arī būs miers, labestība, klusums un patīkama nevis stresaina, laika un materiālā badā esošā sabiedrība.
Tad materiālais būs...kaut kādā citā mistiskā veidā.

Godīgi, sakot, ja būtu Tavā vietā, šo darītu par brīvu.
Tai naudai, ko dabūsi, nekad nebūs vērtības. Cik ātri atnāks, tik ātri aizies, un galvenais bezmērķīgi.

Tagad ir jābūt godīgam, un Tas sev jāatzīst, ja reiz LV publika ir Tevi tik ļoti iecīnījusi.
Var tak nodarboties ar kaut ko labu, biedrība, kas nodarbojas ar labdarību?
Vai tam vienmēr jābūt ar $??
Un ja, vēl nemaksā nodokļus, nu jā te mēs esam. Ziedojumu, un lūdzošā sabiedrības daļa, par kaut ko, ko patiesībā cilvēki zina...
Vai kaut kas mēdz būt tiešām par brīvu?

Un pieķeršanās kaut kam, un bailes, tad jau dzīve ir un paiet tikai materiālā labuma ieguvē, un Ko Tev novēlu - atsvabināties no tā, vismaz kaut kad. Bet baigi grūti, zinu.
Bet, kad tas notiksies, arī viss automātiski mainīsies.
Un, ja tomēr ir ziedojumi, tad tam jābūt tik cik katrs cilvēciņš uzskata par atbilstošu.
Jo arī parastiem cilvēkiem, ir tik cik ir, bet dažreiz, lai aizietu uz Tavu lekciju ir jābūt bagātam cilvēkam, un lai nedaudz aprunātos, ir jābūt izredzētam.
Tas nav labi.
Ja cilvēki vēlas atnākt un kaut vai paklausīties, tad nav jāierobežo ar rāmjiem, ja tas tiek darīts, ar to jāpārtrauc nodarboties vai arī tas agri vai vēlu nenesīs to atdevi kāda bija plānota.

Tā, kā lai nu Tev dzīvē mazāk mērķu, un vajadzības, gan jau ka sapratīsi, kas zem šī visa ir pateikts.
Stulba cilvēka (kā pats teici - tas esi TU), pārdomas un dziļš novēlējums.

U uzmestais 23.04.2013

Apbrīnojama aprobežotība (par komentiem)! Jums neienāk prātā, ka par tām telpām, kurās notiek lekcijas ir jāmaksā noma?

N Nikijss 27.04.2013

Kādēļ kaut kas jākomentē un jānomelno internetā un anonīmi? Ja izsakat savu viedokli, tad parakstieties apakšā vai labāk, vienkārši ejat izrunāt aci pret aci, un ja kādam ir problēmas ar naudu, tas nemaksā neko.. citādi tā nesmuki sanāk, bet tāda jau ir to mūžīgo čīkstētāju un aprunātāju zemiskā daba. Ja spējat sponosrēt telpas, aprīkojumu un visu pārējo, kas nepieciešams, lai šīs zināšanas aizietu tautā, tad būs jums par brīvu, ja nevarat, tad labāk paklusējiet. Cienat tos, kuri vismaz kaut ko mēģina darīt šis tautas un civilicāzijas garīgās attīstības vārdā un par kaut kādu nebūt biznesu tur neiet nemaz runa, bet jums līdz tam līmenim vēl ļoti tāds ceļš ejams.

S santa14 29.05.2013

Pēteris vienā no lekcijām pateicās par naudiņu ko esam maksājuši un nopircis pusparalizētam puisītim planšetdatoru.
Godīgi sakot sāp lasīt tik debilas lietas par viņu, zinot, ka katru dienu glābj bērnu dzīvības un vecākiem ar nesen mirušiem bērniem sniedz atbalstu par brīvu. Viņš varētu arī prasīt 40Ls/h, jo viņs ir tā vērts!

Kur vispar ir problēma? Negribi? Nenāc.

S SigitaP 30.04.2014

Pēteris Kļava ir fantastisks cilvēks, ārsts, un mans šī brīža skolotājs. Tas, ko viņš dara un cik nesavtīgi sniedz cilvēkiem visdažādāko palīdzību ir apbrīnas vērts. It sevišķi bērniem.
Un šiem stulbajiem komentētājiem, sorry, bet ja parunātu aci pret aci, varētu arī " ievilkt" par šadu nepatiesu apmelnojumu. Nauda, kas tiek maksāta, "aiziet" labdarībai. Un lekcija, kuras ziedojums ir tik, cik katrs var samaksāt (ja kādam nav tiešām, bet ļoti gribas tiekties uz tām zināšanām, tad vēl neesmu redzējusi, ka kādam būtu atteikts!)
Bez tam, ja apmelotājs nav pamanījis, tiek izsniegtas biļetes. Un arī šī lieta kādam ir jāuzrauga un jāatskaitās valstij ar visām no tā izrietošajām sekām.
Galu galā, ja mazliet šie slinkie komentētāji pamācītos, tad saprastu arī vēl kādu citu aspektu - nauda ir enerģija.
Bet, ja runāt par laicīgām lietām, tad droši vien Pēterim sava ģimene arī jāpabaro un elementārās lietas jānodrošina. Neko ekskluzīvu viņu sadzīvē neesmu manījusi.
Bez tam arī ģimene palīdz organizēt šīs lekcijas un izdarīt visu tehniski/administratīvo darbu, kas arī ir liels ieguldījums, lai vispār tādas lekcijas notiktu!
Tā, ka nožēlojams Tu esi, IEDZĪVOTĀJ. Izdari vismaz 100 daļu no tās labdarības, ko dara Pēteris, un tad uzdrošinies iepīkstēties.
Sigita
PS Ir argumenti - nosauc savu identitāti un varam parunāt. Kaut vai klātienē.

S sanitacubare 20.09.2014

Pēteris ir mans guru, un to ka vienmēr būs kāds, kuram kaut kas nepatīk ir pašsaprotami, jo mēs cilvēki esam tik dažādi. Es priecājos, ka ir tādi cilvēki, kā Pēteris, kaut vairāk tādu būtu. Nauda? Kas ir nauda, cilvēki iztērē viņu pat nepiedomādami, bet ja jāmaksā par lekciju, tad uzreiz rodas negatīvi komentāri. Kurš var tas maksā, kurš nevar tas nemaksā.
Paldies viņam par milzīgo darbu, paldies, ka ir iespēja iet un klausīties šīs lekcijas, paldies, ka ir iespēja maksāt naudu par lekcijām un paldies par sajūtu kāda man rodas pēc šīm lekcijām :)

Sanita

D Diveta 08.02.2015

Kurš liek iet ar varu uz tām lekcijām?Ja nepatīk, ja uzskats, ka Pēterim jāsedz no savas kabatas-telpu īre, mikrafons, lai labāk dzirdētu, materiālu kopēšana utt...neviens ar varu tak nevelk uz turieni!Ziedojums, jo nodoklis nav jāmaksā, citādi-cenas butu vēl augstākas!Vai grūti padomāt plašāk, tālāk par savu degungalu?Eju uz lekcijām, kad iespēja aizbraukt, esmu 3.gr.invalīde, bet maksāju, kaut man neviens nav to licis darīt. Pēteris ir min;ējis, ka palīdz bērniem, vienmēr pateicis paldies. No biznesa ne smakas tur tak nav!Cilvēku aprobežotībai nav robežu!Iespējams, ka latviešu mentalitāte nospēlē savu-ka tik kādu aprunāt, noskaust, muguriski nomelnot utt, Ej pajautā acīs Pēterim, kāpēc jažiedo!!!Dūša švaka! Bet atbilde tak būs garantēta! Nebūs jālej samazgas cilvēks, kurš strādā ar sirdi!Lai juma visiem jauks vakars.Gaišas domas visiem. Aizlūgsim par tiem, kam nenovīdība un skaudība! Viņi nezina, ko dara.

U uldis deičmanis 29.03.2016

baltu plūmes ziedu sapnī apprecēju. par visu ir šai pasaulē jāmaksā un lai klausītos tik spēcīgi labdabīgu cilvēku it sevišķi. kad jāapmeklē tukši, blēņu pilni pasākumi jeb jāiegādājas laicīgas, bet no tiesas nevērtīgas lietas, tad naudu nežēlojam.tā jau ir ka, kas pats tukša rieksta vērts tas cita vērtību neprot novērtēt.

V Valdis Vanags 29.12.2017

Ko Dievi grib pazudināt, tam viņi atņem saprātu, un viss viņam parādās neīstā gaismā. Senindiešu sakāmvārds.

Tikai nedaudzi cilvēki domā loģiski. Pārsvarā mēs esam neobjektīvi, aizspriedumaini, nekritiski pārņemtu uzskatu pilni, greizsirdības, aizdomīguma, baiļu, skaudības un lepnības saindēti.

• Karnegi

«Divas lietas ir bezgalīgas - Visums un cilvēku stulbums. Turklāt es neesmu pārliecināts par Visumu.»
Alberts Einšteins

Tu pūlies muļķim ko pierādīt; vai tu pūlies aklam ko parādīt? Rainis

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes