Reagents LTD - zobārsts

Vēlos pabrīdināt, cilvēkus, kas taisās iet uz šo zobārstniecības iestādi. Iznāca man ļoti slikti balto plombu vietā man ielika sudraba it kā nebija dzirdējuši, kaut gan ir liecinieki ka teicu, lai taisa baltās plombu pa 17Ls vienam zobam, rezultātā tika ieliktas 2 sudraba plombas. ZOBAM, KURAM TO NEVAJADZĒJA. Attieksme ir briesmīga. Un arī plombu kvalitāte ir vienkārši briesmīga, nerunājot par attieksmi.

K

Komentāri (3)

D ddd 16.02.2010

"Valī", draugam arī ielika blombu citā zobā, ne tajā, kurš sāpēja, kautgan tika taisīts rentgens :D
Tagad visi izspiež naudu kā vien var.

S simms 16.02.2010

Par šo lietu vajag ziņot Veseļibas Inspekcijai, nevis rakstīt sūdzību internetā.
Veselības Inspekcija noskaidros, vai sūdzība ir pamatota.

M monna 01.08.2015

V etom zavedenie rabotajut praktikanti. Ne sovetuju le4itj tam zubi, a to ostanitesj bez nih. Vo vremja le4enija odnogo zuba, mne sdelali 5 raz rentgen, 4istili kanali i vse bilo be horosho, esli be vra4, kotoraja uze sobiralasj stavitj plombu na etot zub, slomala poslednjuu pregarodku i skazala, 4to nichego sdelatj teperj neljzja!!! I poslala menja k protezistu. Pri etom ne dala mne nikakih 4ekov i denjgi ne vernula!!! Prishlosj iskatj normaljnogo vra4a v Rige, kotorij smog dodelatj ee rabotu!!!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes