Rd Electronics - Piegade

Pasutiju bernam mashinu no interneta veikala rdelektroniks ar kurjera piegadi maja! Tad teica kad pec nedelas var piegadat. Jau pec nedeljas zvana no rdelekrroniks veikala un jau Atkal redz prece no noliktavas esot velu apnakusi varot Atkal nakamnedel piegadat. Kas tas par veikalu man atrak no arzemem paka atnak. Tas ir kas nenormals!

Atbilde no klientuservissRD Pārstāvja atbilde 21.11.2014

Labdien!

Gribam izteikt Jums atvainošanos par radušos situāciju RD Electronics interneta veikalā – www.rdveikals.lv.
Sakarā ar Jūsu interneta veikalā www.rdveikals.lv veikto pasūtījumu, SIA „MK TRADE” Jums atvainojas un paskaidro, ka diemžēl ņemot vērā to, ka preču piegādi un pieejamību SIA „MK TRADE” piedāvā preces piegādātajs vai ražotājs, SIA „MK TRADE” pamatojas uz piegādātāja vai ražotāja sniegto informāciju par preču piegādi un pieejamību.
SIA „MK TRADE” vienmēr klientiem cenšas sniegt informāciju, ja gadījumā pasūtījums kavējas, ja ir jāveic pasūtījuma piegādes pārcelšanu, tiek piedāvāti visi iespējamie veidi situācijas risināšanai, lai klienti vienmēr būtu apmierināti ar iegādātajām precēm un apkalpošanas servisu.
Pēc mūsu rīcībā esošās informācijas, www.rdveikals.lv veikto pasūtījumu Jūs esat veiksmīgi saņēmusi. Liels Jums paldies par veikto pirkumu.
Vēlreiz ļoti atvainojamies Jums par sagādatajām neērtībām un radušos starpgadījumu.

Cieņā,
SIA “MK TRADE”
Klientu serviss
Talr.: (+371) 66165555
e-pasts: [email protected]

D

Komentāri (1)

L looneylv 14.11.2014

Tapēc vienmēr interneta veikalos vajag 'maksāt preci saņemot'! Jo tad firmai ir stimuls preci pēc iespējas ātrāk klientam sagādāt un atgādat lai firma saņemtu naudu!

;) Ja par preci esiet samaksājuši tad tagad firma var tīt kā grib jūs ap savu pirkstu un tur bez nervu zaudēsanas neko nepadarīs vairs.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes