www.sudzibas.lv RD Electronics Garantijas serviss

Rd Electronics - Garantijas serviss

Pirms mēneša iegādājos Samsung planšeti. Trešajā dienā pārstāja atpazīt simkarti. Nodevu garantijas remontā. Dabūju gaidīt vesalu mēnesi, lai uzzinātu, ka garantijas remonts man tiek atteikts! Bet par nieka 15 eirām man varot uztaisīt maksas remonta kalkulāciju! :DSapratu, ka jau otrreiz dzīvē esmu pamatīgi ieberzies ar šo kantori! Pirmoreiz mani mocīja ar datora garantijas servisu, kad to trīs reizes remontēja un tāpat nesaremontēja ;(( (Iedevu remontēt kārtīgam meistaram un bēdu vairāk nezinu!) Nu jā,tie kreņķi ar RD bija piemirsušies un uzkāpu uz šī RD grābekļa otrreiz:DCilvēki mīļie: mācaties no manām kļūdām un pasargājiet sevi un savu naudu no šī blēžu kantora!

Atbilde no klientuservissRD Pārstāvja atbilde 03.09.2015

Labdien!

Tā kā SIA “MK TRADE” nav attiecīgo iemaņu preces defekta rašanās noskaidrošanai, prece uz diagnostiku tiek sūtīta uz ražotāja autorizēto servisa centru, lai noteiktu precē iespējamā defekta cēloni. Preces autorizetais serviss novērtē vai tas ir mehāniskas iedarbības bojājums vai ražošanas defekts.
Ja preces bojājums radies patērētājam neievērojot preces lietošanas instrukciju (mehāniskas iedarbības bojājums ), tad precei tiek veikta maksas diagnostika, lai precīzāk noteiktu mehāniskās iedarbības apjomus un remonts var notikt tikai uz patērētāja rēķina.
Ja patērētājs nepiekrīt preces ražotāja autorizētā servisa centra slēdzienam, patērētājam ir tiesības vērsties Patērētāju tiesību aizsardzības centrā un veikt neatkarīgu ekspertīzi.

Cieņā,
SIA “MK TRADE”
Klientu serviss
Talr.: (+371) 66165555
e-pasts: [email protected]

J

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes