www.sudzibas.lv RD Electronics interneta veikala neizdarība

Rd Electronics - interneta veikala neizdarība

Pasūtījām preci, ko interneta veikals "RD Electronics" solīja piegādāt 2 dienu laikā, tātad līdz 18.decembrim. Samaksājām vairāk kā 70,oo Ls. Un pie tam akcija - pasūtot preces līdz 20.12, tās Latvijā piegādašot bez maksas!

Kad nebija ne ziņas no preces, mēģinājām zvanīt... sazvanīt bezcerīgi. Beidzot piektdienā, 20.12.sazvanījām interneta veikalu, kur mums atbildēja, ka ir kavēšanās, bet prece noteikti 21.12. tikšot piegādāta. Kā nekā Ziemassvētku dāvana bērnam!
21.decembra (sestdienas) vakarā mums piezvanīja un pateica, ka preci piegādās 28.12. Kāda jēga no Ziemassvētku dāvanas, kas nav Ziemassvētkos? Kā to paskaidrot bērnam, kas tic ziemassvētku vecītim?

Braucām meklēt tādu pašu dāvanu, neesam rīdzinieki. Rezultātā ceļā un pērkot veikalā iztērējām vēl papildus liekus 45,00Ls. Vai piebilst arī to, ka joprojām gaidām atpakaļ savu iemaksāto naudu????

I

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes