Rd Electronics - personāls

gribu nopirkt mobīlo telefonu runāšanai bet neko vairāk . pieeju pie pārdevēja nēptēstspārdevējs 30 minūtes nostāsta pa megapikseļiem. man taču telēfons bija vaidzīgs sarunām. aizgaju uz citu veikalu.

N

Komentāri (3)

P Pavels 29.12.2008

Ja vēlaties atrast papildus peļņas iespējas, nemainot savu esošo darba vietu - es varu Jums palīdzēt. Angļu valodas zināšanas un datoriemaņas ir obligātas.
Protams, miljoni uzreiz uz Jūsu konta nekritīs - neticiet tiem, kas to sola. Kā arī atceraties, ka naudu ir jānopelna un lai to izdarīt ir tikai cītīgi jāstrādā.
Uz visiem jautājumiem atbildēšu pa e-pastu.

P patriotc 29.12.2008

pavel, tu jau esi apnicis:(

X xxxxx 29.12.2008

Tev pardevejs pastastija par telefona papildiespejam. Ja gribeji telefonu sarunam, tad uzreiz pasaki, ka nevajag tas visas ekstras, bet vajaga tikai sarunam un tev piedavas sarunam telefonu. Atradi, par ko sudzeties! Nepatik, neklausies, ej uz citu veikalu, prasi telefonu bez kameras!

Vispar, telefoni ar kameram ir atsevishks temats. Cilveki jau nesaprot, ka tie letakie telefoni, kuriem nav tas kameras, nav ne ar ko sliktaki, ja telefonu doma izmantot runashanai. Cilveki parmaksa lielas naudas naudas par kameram, USB un citam lietam, kuras principa telefonaa nav vajadzigas. Par to starpibu cenaa, kas ir starp tel ar kameru un tel bez kameras, var nopirkt digitalo fotokameru, pieliekot dazhus latus un attelu kvalitate bus augstaka!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes