www.sudzibas.lv RD Electronics Prēce kas iepriekš jau lietota

Rd Electronics - Prēce kas iepriekš jau lietota

Šajā veikalā aptuveni pirms 6 mēnešiem nopirku portatīvo datoru asus apmēram divus mēnešus vēlāk datoru nebija iespējams ieslēgt, pēc 15 minūtēm tomēr datorsviesledzās, tad jau man likās tas mazliet jocīgi jo nebija nemaz pagājis ilgs laiks kā nopirku viņu, 3, 4 mēnešus vēlāk datoru atkal nebija iespējams ieslēgt, nekas cits neatlika kā pasu spēkiem taisīt viņu jo neatrados tajā bridi lv, vislielāko pārsteigumu man izraisīja tas ka izrādās ka dators jau ir bijis lietots!, attaisot datoru vaļā bija redzami pirkstu nospiedumi un sistas saplests iekšpusē, un iepriekš jau vairākkārt taisīts, nezinu ko lai šādā situācijā dara, principā es nevaru neko pierādīt, bet varbūt kāda var kaut ko ieteikt?

S

Komentāri (5)

R ri4y 13.08.2015

Gudri cilvēki filmē datora atvēršanas procesu, jeb remonta procesu. Tad tev būtu video materiāls, kuru varētu iesniegt RD veikalam, kā arī ja viņi atsaka PTAC, bet tagad tu nepierādīsi ka tos nospiedumus neatstāji tu vai kāds no taviem paziņām!

iDmore 15.08.2015

Cik identiskas sūdzības taisies cept..?
http://www.sudzibas.lv/rd-electronic-c41734.html

L Livva 16.08.2015

Raksti PTAC, datoram ir nr., ar kuru teorētiski vajadzētu izsekot datora vēsturei, veikalā noteikti ir reģistrēts, ka tas dators ir iepriekš remontēts, tikai jautājums, vai PTAC tam tiek klāt.
Visas iekārtas, īpaši šai veikalā, jāpērk ražotāja oriģināliepakojumā, kas ir neatvērts. Ja gadās nopirkt brāķi, bet klients kašķīgs un draud ar PTAC, tad jau parasti mīļā miera labad to brāķi samaina... un smērē nākamajam. Izskatās, ka Tev gadījies kāda cita atgrieztais brāķis.

S sudzibas5 17.09.2015

Vislabāk dārgās elektro preces pirkt no lielākiem internet veikaliem-pasūtot preces saņemšanu ofisā, kur arī novērtēsiet preci. Precei jābūt oriģināliepakojumā, tas nedrīkst būt bojāts vai atvērts, kā arī jābūt ražotāja "plombām"(piem. līmlente ar hologrammu).

S sudzibas5 17.09.2015

Ieteikums RD elektronic tīklam:pēc iespējas -neatvērt un nebojāt preču oriģināliepakojumus, kur ražotājs garantē kvalitāti ar īpašu marķējumu/līmlentu ar hologrammu virs iepakojuma!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes