RC auto - viss

Tas serviis irar slideniem tipiņiem -aplauza kvēlsveces, un pazinojua tik tad kad naulauza visas 3 , beigas pat pateica ka nav vainiigi, teica janem galva nost, jo esot jau bijusas ielaustastas kveelsveces, bet protams par pasa naudu, kantoris ar kuru tiesam labaak nesaskarties -strada jauns iedomiigs viirietis!

Komentāri (7)

A Andris rungis 20.01.2014

P.s teica ja kko par viniem netaa komenteesu, netaisiis msiinu un vienkaarsi uzmetiis!

T TTL 09.03.2015

RC Auto, šī skaitoties kvalitatīva metināšana, (foto) visi tik gudtri ka bail redz sarusejiss utt nevar sametināt nez kapēc citi varēja.
P.s Metinājumu šuves nav noslīpētas, nenogruntētas vienkārši kka sametināts. Daudz kur bija runāts ka sametinās nekas nav izdarīts. Apšifkas aplaustas, pravodka sagriesta, salons atpakal saskrūvēts nepilnīgi. Pietam airbagu kontakti nokniebti un priekšējiem elektriskaiem sēdekliem vads nokniebts līdz ar vadības bloku.
Šeit tik tiešām ar darba kūltūru kkas nav kārtībā. Pēc remontu defektu izklāstīšanas vel paziņo ka esot mīnusā palicis.:D smiekli nāk.
Cik esmu novērojies vienjiem pofig par jūsu auto, kā sataisa vai sataisa katik naudu noskaita.

A artjom66 09.03.2015

Man tikko autinju adeva tādā stāvoklī ka likās, ka tur kāds menesi būtu dzīvojis... uz rc auto vairs nebrauksu loti slikti apkalpo.

V vadimporozov 21.03.2015

Pievienojos tas kantoris ir Pipec..

D dace1069 25.05.2015

UZMANIBU KRAPNIEKI

Tiko mainīju kārbu pie vinjiem, jopazuda visi robi . Pec diagnostikas esot jamaina visa karba, jauna karba maksaja 2, 5k. Par darbu samaksaju 2, 900euro un 2 dienu laika auto sanemu atpakal. esmu nobraucis aptuveni 500km ir pagajis nepilns menesis. Sodien pēc kartiga spiediena grida izleca no 2 roba un viss vairs atkal neviena ielikt nevar.

Biju citā servisā jo par laimi jasaka noplisu tam tiesi blakus un cali intreses vaditi piedavajas izpalidzet.
SECINAJUMS karba nav mainita ir orginala (no rupnicas) ir uzmetinats kkads divains kronsteins kas kadu laiku ir kalpojis.
Atgriezoties servisa izleikas ka nekas nav noticis. Ka mani tadu neaceras un ka mans auto nav pie vinjiem bijis servisa. Kvits ko izsneidza ari izradas ir nederiga jo ir rakstita ar roku un neko isti salasit nevar.

NEKADA GADIJUMA ar so kaktu kantori nesadarbojieties PIEKRAPS VAI NEKVALITATIVI taisis jusu atuo,

K klients99 04.10.2015

Normāls serviss - vajadzēja piemetināt, nokrāsot divus sliekšņus pilnībā, bremzes sataisīt, vēl šis tas - nevarēju iziet tehnisko. Viss tika sataisīts, tehniskā tika tajā pašā dienā izieta. Rezultāts ir - ko solīja, to izdarīja. Labi pastrādāts. Neko sliktu nevaru teikt.

U ursulus 30.06.2016

Взяли деньги за ремонт кондиционера, работу не сделали. Кондиционер остался сломанным, сказали что если хочешь что бы он работал, нужно будет заплатить еще около 500 евро.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes