www.sudzibas.lv Ralfs Lakins Mežistrādes pakalpojumi

Ralfs Lakins - Mežistrādes pakalpojumi

Vēlējos informēt-brīdināt cilvēkus, kuri grib pārdod, cirst vai vienkārši sakopt savus meža īpašumus - nesaistieties ar Ralfu Lakinu. Iemesli ir vairāki - vārda neturēšana, saistību neizpilde, dokumentu viltošana, ļoti pavirša un neprofesionāla darbība meža izstrādes jomā, kā rezultātā tieši jūs cietīsiet zaudējumus - jo viņs savas kļūdas apmaksā ar jūsu naudu. Rēķinieties ar to, ka šis cilvēks nebūs sazvanāms, viņam būs 100 atrunas, kapēc naudas pienākas tik maz, vai kapēc tās nav vispār. Pie komunikācijas viņš ir ļoti patīkams un pārliecinošu iespaidu radošs, bet kad nonāk līdz naudas samaksai par jūsu īpašumiem un vienošanās izpildēm- no šī brīža rēķinaties, ka šisi cilvēks jums ir zudis ( kopā ar jūsu naudu protams). Ja sadarbība ir neizbēgama - stādiet dzelžainus līgumus ar ļoti ļoti detalizētiem punktiem, neko un nekad neatstājiet uz šī cilvēka ( ja var tā teikt) goda vārda - jo viņam tāda vienkārši nav. Pārsvarā viņš darbojas Vidzemes pusē, bet ir manīts arī Kurzemē. Esiet modri - un mācieties labāk no manām kļūdām...lai nav pašiem par tām jāmaksā. Ja tev Ralf sanāk kādreiz izlasīt šo sūdzību...(ceru, ka mani atpazini)...tad zini - domāju, ka tu esi naturālākais pimpis un gļēvulis! Pie tā uzticības kredīta, kas tev tika dots- tu iemanījies visu sajāt tā, ka vēl 2 paaudzes jāgaida kamēr mani meži atgūs sakarīgu skatu un vērtību. Novēlu, lai tā nauda, ko tev iespejams izdevās "uzvārīt" uz manis - nes tev un tavai ģimenei lielu "laimi". Tagad gan iešu nomazgāt rokas - jo pat sarakste ar tevi ir apgrūtinoša un nepatīkama.Esiet modri!!!

N

Komentāri (4)

G gudrais ... 05.10.2015

Neticīgais, nomazgā arī muti, jo tā noteikti arī smird pēc tādas apmelošanas! Lai Tev veicas!:))

R rkk 12.10.2015

Jāni Saleniek, tu man neatstāj nekādu citu variantu kā atbildēt šādi publiski, par saviem vārdiem varu atbildēt:
- nauda par mežu tu saņēmi pilnā apmērā, viss kapeika kapeikā, kā bijām runājuši, pie tam saņēmi vairākus mēnešus pirms mežu reāli varēja cirst, un saņēmi, jo tev ļoti vajadzēja, laikam mājas pirkšanai;
- tu uzrādīji ciršanas apliecinājumus, kurus nevarēja izmantot, pirms meža pārdošanas stāstīji vienu, bet dokumenti vēlāk uzpeldēja pavisam par kaut ko citu;
- tava attieksme darījumā bija vienkārši "fantastiska" - kad naudu vajadzēja, tad dīci vienā dīkšanā, bet kad vajadzēja sakārtot paša ievārītās "lažas", tad laiks gan netradās, visu laiku tikai kaut kādas atrunas, un tēlota liela aizņemtība.

Iesaku atturēties visiem no sadarbības ar šo meža īpašnieku - Jāni Salenieku (dažkārt uzdodas par pilnvaroto personu), tas ka līgums ir noslēgts, tas neko viņam nenozīmē, pēc līguma termiņa beigām mēģina izsist sev visādus labumus - malku ar visu piegādi bezmaksas vairāk kā 150 km, meža apstādīšanu u.tml., nekaunas izmantot jebkādus šantāžas līdzekļus, t.sk. publikācijas internetā.

N neticigais 13.10.2015

He he...Tu tomeer meedz atbildeet-izraadaas..pa telefonu laikam bail runaat.Diskusiju ar tevi neturpinaassu, jo tu man esi nekas...tikai pateikssu, ka naudu visi mezizstraadee maksaa uz prieksu(it ipassi kailcirtees), tas ka 5 reizes braucot apskatiit mezzu tu nespeej noveerteet ko tu ieguusi-noraada kaads speciaalists tu esi. Apliecinaajumi nenokrita no gaisa-pirms pirkssanas pardossanas liiguma mees veel kopaa visus mezzus izstaigaajaam un izrunaajaam, kur kopsana kur kailcirte.kad piedaavaaju visu nodastot pats atteicies, malku taa arii 150 km attaalumaa neredzeeju-buussu laikam aizmidzis bijis, liiguma groziijumus ko uztaisiiji-arii parakstiijaam aatri.taatad viss ko murgo veciit ir nieka veerts.toties tava melossana ka mezzaa viss notiek veel un ka turi roku uz pulsa, kad jau pusgadu kaa esi tos notirgojis citiem, tas gan ir labi, vai ne. Un veel - juus - daudzie mezza izstraadaataaji domaajat, ka mees mezzu iipassnieki esam daunni kuri jaaslauc ar pelnnas procentu vismaz 40%, un ja mees atlaujamies pastaaveet uz taa, ka tas nav iisti normaali- mees esam tie lazzotaaji. Un naakotnee mazgaa ausis biezzak - tev tika piedaavaats kllut par meza apsaimniekotaaju kurss mezzus apstaada, kopj - par to sanemot atalgojumu.Paldies dievam ka laiciigi dabuuju saprast kas par cilveeku esi...un jaa uzmanieties no sadarbiibas ar mani, jo neciessu appiseejus un cilveekus kas domaa ka var vaariities no zila gaisa. Starp citu cenu kuba man tagad iedeva 33 eur tavu 25 vietaa.tu veel reklameeji, ka taa esot ahuunaakaa cena...bet par skolu paldies, tagad es vairs nevienam un nekad neuzticos- it iipassi draugiem vai pazinnam...visur priekssaa buus papiirs.viirs un vaards ir veiksmiigi izraveets no maniem prieksstatiem.esmu visu pateicis, esmu tevi uzklausiijis - vairs nerakstiissu un arii nelasiissu saraksti, vienkaarssi iessu talaak...
Un par parku ko atstaaji mezza vietaa atsevisskks paldies!

Oho...es jau gaidīju, kad par Ralfu Lakinu, kāds beidzot saņemsies un uzrakstīs.Ir tik daudz, viņa apčakarētu, appistu un uzmestu cilvēku...pusei Latvijas (tai skaitā, arī man)viņš ir parādā, jau GADIEM!!!Malacis Jānis, kurš nosauc lietas un Ralfa izdarības īstajos vārdos!!!
Ne par velti, ir teiciens:
Tas, ka tev izdevās piemānīt cilvēku,
Nenozīmē, ka viņš ir muļķis!
Viņš vienkārši tev uzticējās vairāk,
Nekā tu biji pelnījis...

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes