www.sudzibas.lv Rakus Gaiļezers Pacientu ēdināšana

Rakus Gaiļezers - Pacientu ēdināšana

Esmu sašutusi par pacientu ēdināšanu RAKUS "Gaiļezerā". Te pat neiet runa par garšīgumu!!!! Man naktī veica operāciju, bet pirmajā dienā pēc operācijas man atnesa ..... PUPIŅU zupu!!!!! Otrajā dienā pusdienās bija - varētu domāt, ka ZIRŅU zupa!!!! Biju četras dienas, un maizi atnesa tikai pirmajā dienā pēc operācijas!!!!! Galvenais ko es gribētu teikt, nemaz nedomājot, vai pacients var, vai nevar kaut ko ēst - agrāk to skatījās ārstējošais ārsts, nozīmēja diētas un tad diētas māsas un diētas ārsti. ES GRIBĒTU, LAI FIRMA (DIREKTORS), KURA UZVARĒJUSI PACIENTU ĒDINĀŠANĀ UN PAVĀRS KURŠ PAGATAVOJA - APSĒŽAS MAN PRETĪ UN PAMĒĢINA "TO!!!!" APĒST!!! Acīs skatoties, bez rīstīšanās un deguna raukšanas. Man ir to ēdienu foto, to arī nevarēja nosaukt par eatētisku! Kad parādīju kolēģiem un savai ģimenei bildes, kolēģei slikti palika tikai no bildes. Un cilvēkiem par atrašanos slimnīcā jāmaksā tāda nauda!!!!Mēģināšu pievienot bildi!

Komentāri (8)

B baltais engelis 23.11.2012

žēl, bet bildi nevaru ielikt. Liku arī atsevišķi pie bildēm, bet nekā.

T TedieeLv 24.11.2012

Tu varētu ielikt savu bildi, piemēram, bilites.lv, tad šeit iemest bildes linku, interesē apskatīties...

B baltais engelis 24.11.2012

Palūdzu meitu, ielika linku.
http://i49.tinypic.com/106iz3b.jpg

B baltais engelis 24.11.2012

Kā izskatījās, tā arī garšoja, tieši kā teici!

P pesimiste 27.11.2012

Un kas tas par ēdienu bija domāts???Izskatās pretīgi!It kā kāds būtu pad... uz tā šķīvja!

A Adamantina 27.11.2012

Nu bāc!!! Tiešām izskatās, ka kādam pavāram bijusi pašķidra vēdera izeja :D Man liekas, ka pat padomju laikos labāk baroja!

bet ko jūs gribat tad kad norisinājās konkurs porcijas neskatījās bet tos konteinerus kuros dod pacientiem un ne vienam neprasīja kas pa firmu, un vēl virtuves mafija to zin kā izkrāpt no slimnīcas naudu un saka ka ārzemēs barojot tā pat kā rakus slimnīcā

S Sabine-K 18.01.2024

Bilde ir noslēgta, lai to nevarētu redzēt, tomēr šīs cūcības turpinās ar ēdienu. Biju slimnīcā 2022.gadā, jau ēdiens bija slikts, visur paprikas saliktas vajag vai nē pie slimnīcas ēdiena, slikti jau metās no smaržas vien, toties ieguvums -15 kg par 1,5 mēnesi, jo dzīvoju pusbadā. Esmu tagad atkal 2024,gadā, bet ir vēl sliktāk, katru dienu viens un tas pats, bez sāls un cukura bezgaršīgs nesaprotamas izcelsmes ēdiens, brokastī gan klīsteris kaut kāds, gan it kā mannā putra arī. vienu dienu bija laikam šefpavāra īpašais ēdiens, kaut, kas līdzīgs Vegetai pielikts pie mannā putras, ļaikam šefpavāra īpašais šedevrs! Šeit jau Latvijā neviens neko nedara, suņi rej, bet karavāna iet uz priekšu un slimnīcas vadība neko nedara, jo kaut kāda firmiņa vinnējusi, nu ne jau ar šiem ēdieniem un gadu vai vāirāk bez problēmām var ņirgāties un barot sliktāk par cūkām pacientus.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes