www.sudzibas.lv Raitis Uzkalns cilvēku apkrāpšana

Raitis Uzkalns - cilvēku apkrāpšana

cilveks vārdā Raitis Uzkalns nodarbojas ar cilvēku apkrāpšanu . piedāvā meža darbus ,vai pārdot kaut ko piem (mašīnu) . naudu neatdod par padarītu darbu ,vai par pardoto preci . koroče piečakare celvēkus !!!!

D

Komentāri (5)

U ullaa 29.05.2018

Raitis uzkalns piedāvā teritorijas labiekārtošanu, sasola zelta kalnus, bet tiklīdz dabūja naudu vēl pat par neizdarītiem pakalpojumiem, pazuda. Uz telefonu zvaniem neatbild, ja paceļ klausuli runā rupji un sūta. Neiesaku ne viņa firmu idealsmaurins. Eu, ne arī pašu raiti kā personu.

D Dakstins 20.12.2018

Saki lūdzu. Vai tu vērsies policijā, vai iesniegumu uzrakstīji? Un kā Tev beidzas Tev beidzas šis... ?

U ullaa 23.12.2018

vai jums arī bija problēmas ar šo personu?mēs tā arī neuzrakstījām nekur nekādu iesniegumu.

J juris1965 22.05.2021

ja kāds viņu meklē es zinu kur var atrasts

E EriksSwed 17.02.2022

Raitis Uzkalns ir viltīgs tips. Ļoti daudz no viņa puses apkrāptu cilvēku. Visu risina draudot, kliedzot… izvilina avansus, bet darbus neizpilda, ka arī patīk aizņemties naudu un vēlāk uzrīkot draudu teātri, un parādu neatgriezt. Varbūt kādam noderēs viņa tel.nr, +371 2 9498356, ja nu gadījumā ir vēlme izrunāt kādu vecu līdz galam nenovestu lietu. Ka arī Raitis ir redzēts Saulkrastos un Carnikavas apkaimē. Varat meklēt šo tipu caur Agnijas Ziedi (ziedi, dekori)

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes