www.sudzibas.lv "Vecrīga" kafejnīca negodīgi darba devēji

"Vecrīga" kafejnīca - negodīgi darba devēji

Neiesaku šeit strādāt - algas aploksnēs, atvaļinājumu nav, ja kolēģi slimo, tad tu viņus aizvieto bez samaksas, pašlaik alga vēl nav saņemta par februāri. Attieksme no vadības puses pazemojoša.

L

Komentāri (15)

K KIDPLANET 29.04.2009

Domāju, ka rakstītaja ir viena no tām, kuru pieķēra zagšanā lielos apmēros!!!

D dainis 29.04.2009

Situācijā, kad ir krīze valstī un darba tirgū, katrs pats pieņem lēmumu kur un kā strādāt un kādā veidā saņemt algu. Ja jau būtu "Vecrīgā" tik slikti, tad jau sen visi būtu aizbēguši.

M Maira 29.04.2009

Nu ja nemaksā algas - ko citu darīt, kā zagt!!!

L Lepi 29.04.2009

Tagad visusr ta notiek.Strādāt kautkur vajag. Jāpaciešas. Darba deveji trako.

E Edmunds 29.04.2009

Mazāk zagt vajag, tad arī nebūs tā jāstreso!!!Taisnība acīs kož!

I Inga 29.04.2009

Zinu īpašnieku! Viņa pat mušai pāri nenodarīs, jo pati esmu pie viņas strādājusi! Darbinieki viņu ļoti cienīja un visi teica, ka labāka cilvēka par viņu. Trūka nauda zālēm - viņa vienkārši izņema naudu no maka un iedeva, arī sazvanīja ārstus. Kolēģe zaudēja bērniņu - viņa apmaksāja visādas rehabilitācijas - cilvēcīgi. Pie viņas varēja iet izrunāties, palika vieglāk! Ja kāds ir atlaists - tad Aivaram bija taisnība!

I ieva 29.04.2009

Piekrītu Ingai! Tā ir taisnība. Viņa pat darbiniecei apmaksāja braucienu pie dēla uz Īriju!

M mūķene 06.05.2009

piekrītu teksta autoram, šai firmā var strādāt tikai fanāts kuram nevajag algu, un nemaz jau tā firmas īpašniece nav tik svēta kā pieminēja citu komentētāji, es arī kādreiz strādāju šai firmā, nekāda krīze man nepiespiestu atgriezties šai firmā

C Cilvēks 15.05.2009

Vai tad aplokšņu algas un nodokļu nemaksāšana daudzu gadu garumā arī nav zagšana lielos apmēros??

E elīna 15.05.2009

Pīlāgai ar savu štuceri tikai NAUDA gar acīm griežās, viss pārējais - VIENALGA!!!

R robins huds 22.05.2009

Nelaimigaa zagle ko atlaida par zagsanu uzrakstijusi savu greksudzi!! Un Eklerits kas skaita cita nopelnito naudinju, jo pasam tadas nav!! Zeel man patiesaam so apdaliito ar praatinju cilveecinju!! Bet par ipasnieci teiktais ko vinja ir cilveekiem paliidzeejusi ir tikai un vieniigi patiesiiba!! Buutu portaals kur publiceet sos zagljus buutu labi, lai citi neiekriit!!

E Edmunds 22.05.2009

Laikam jau meitenes domā, ka zogot ir baigo svētību izdarījušas!Viss dzīvē nāk atpakaļ!
Neiedomājāties, ka Jūsu vārdus un uzvārdus arī iespējams publicēt?:)

O Olafs 26.05.2009

Palasot šos komentārus, diez vai kāds gribēs iet strādāt uz "Vecrīgu". Kad pēdējo reizi iegāju padzert kafiju, nebija neviena apmeklētāja, bet visi galdi pilni ar netīriem traukiem. Vairs es pie Jums nenākšu.

B Braucēja 07.09.2009

Nu neej arī!Redz, tev ir naudiņas par ko aiziet tur kafiju padzert, bet tām, kuras traukus nenovāc, nav par ko maizīti nopirkt.Kāda gan tur atdeve varētu būt?!

E elīna 27.12.2009

A kas, šīm (trauku mazgātājām) algu vispār nemaksā??

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes