SIA Eko Logu Grupa

Ieliku PVC logus izmantojot SIA Eko logu grupa pakalpojumus. Pēc 1/2 gada logu/durvju mehānisms ir sabojājies (respektīvi lodžijas durvis man tagad nav atvēramas). Pa telefonu firmas direktors Viesturs Štāle man paziņoja, lai es viņam vairs nezvanu. Un tas viss neskatoties uz mūsu Līguma punktu par 5 gadu garantijas apkalpošanu! Pēc juridiskās adreses firmas nav. Faksa un ofisa telefona Nr. pieder citiem cilvēkiem, kuri saka, ka man vēl tās mazākas ziepes. Patērētāju aizsardzības centrs man palīdzēt arī nevar. Tā kā nekad neizmantojiet šīs firmas pakalpojumus!!!

Komentāri (8)

T Tatjana 16.11.2004

god nazad postavili 4 steklopaketa, sejcas oni ne germeticni i propuskajut vodu. Telefoni ne otvecajut. Verojatno firmi etoj uze net. Jesli kto imeet pretenzii , mozet bit firma nosit drugoje nazvanije, i jest zelanije podat v sud sovmestnuju zalobu- pisite www.one777.lv

A apartapa 20.05.2014

Jau vairak par 2menesiem gaidam, kad tiks nomainitas durvis, bet nekadas reakcijas no kompanijas sola tik nakamnedel nakamnedel, pilnigi kaitinosi. Kaa taa var riikoties, lai gan samaksu pieprasija taja pasa dienaa, kad tika sastaadiits reekins...Nevienam neiesaku izmantot Eko Logi kompanijas pakalpojumus.

J jusitis 04.09.2014

Eko logi&durvis Rīgas filiāle
Līguma termiņa neievērošana, atrunas, meli, neprecizitāte, nevīžība.
Rodas sajūta, ka neviens ne par ko nav atbildīgs.
Izvēlējos atbalstīt vietējo ražotāju, bet saprotu, ka tā ir bijusi liela kļūda.
Neiesaku nevienam ar šo firmu slēgt līgumus, ja nevēlaties liekus uztraukumus un izdevumus.
Vienkārši nelietīgs šaraškinkantoris

A agate13 10.09.2014

Eko logi&durvis Talsu filiāle
izceļas ar to pašu Līguma termiņa neievērošana, atrunas, meli, neprecizitāte, nevīžība.
Neiesaku nevienam ar šo firmu slēgt līgumus, ja nevēlaties liekus uztraukumus.

R renaro 25 05.01.2015

visi kas domā pasūtīt logus firmā EKO LOGI nedariet to lai vai cik vilinoši viņi runā sola, lasiet uzmanīgi līgumu, .pirmkārt- licenze viltota, materiāli nekvalitatīvi, nekvalitatīva montāža ražotnē, brāķu taisīšana.otrkārt -solījumi klientiem, kuri netiek pildīti, klients maksās pilnu summu kaut ja ateiksies no logiem, tas nozīmēs zaudēs naudu un logus, vai arī cieties un gaidi 3-5 mēneši, bet pieprasa maksāt laicīgi.viņi neuzņemas saistības, atbildību par logu kvalitāti pēc līguma parakstīšanas.to sastāda sieviete gita projekta vadītāja, juriste.viņi pat soda procentus nemaksās klientam, bet klients maksās par katru nokavēto dienu 9euro. Uz EKO LOGIEM nejiet strādāt tur līgumu jūs apmānīs, alga oficālā būs 80 euro, pēc padarītā maksimums 100 kopā 180euro ja labi strādāsiet līdz 19.00-20.00, ja sola lielāku naudu tādas nebūs, virstundas netiek maksātas.lielākais krāpnieks ir rolans russins .ja meklē uz fabriku cilvēkus nepiesakaties, , pirmkārt darba nebūs, otkārt algās nebūs.esiet prātīgi cilvēki uzmanieties no šīs firmas nepinieties ar viņiem .paldies kas sapratīs

C cylvāks 09.02.2015

Būs jāpapildina šis sarakstiņš arī man. Šis kantorītis bija atvēries arī Rēzekne. Izkartnīte skaista, cenas vilinošas, bet beidzās šis stāsts tāpat. Pasūtīju logu 30. septembrī un joprojām gaidu. Neviens tālrunis neatbild un pati filiāle arī vairs neeksistē dabā. Neatbild arī pārejās eko filiāles. Gali nav atrodami. Žēl! Būtu zinājis atsauksmes, ietu ar līkumu.

M maza158 07.04.2015

Man tāda pati situācija, gaidu durvis no septembra pagājuša gada, iemaksāt pāri 200 eiro, vērsieties patērētājos!

T tranzistors 27.05.2015

Tikai ne pie viņiem! EKO LOGI kantorim ejiet ar līkumu.
1- Termiņu neievērošana (milzīga!!!)
2- Nebeidzamas problēmas
3-Slikta attieksme pret klientu (neinformēšana, meli)
4- Zema logu kvalitāte
5- Pie pasūtīšanas prezentē kvalitatīvus materiālus, bet pie montāžas lieto vislētāko, kas vien var būt
5- Neprofesionāla montāža
Viela pārdomām...

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes