Tehniskā apskate

sveiki.lieta tāda,ka gāju mašīnai skati,viss ir ok,tikai piekasījās pie lukturi,ka stars esot taisns.skati eju jau piekto gadu un tas stars vienmēr tāds ir bijis,bet tagat pēkšņi tāds vairs neder.iesakiet ko man darīt?biju aizbraucis uz servisu un man pateica,ka lukturi neremeontē,bet varu iegādāties citu un viņi nedod nekādu garantiju,ka stars nebūs tieši tāds pats kā tagat.starpcitu,tas ir lukturis blakusēdētāja pusē un viņšs nevienam uz ceļa viršu neskrien.pasakiet lūdzu,iesakiet,ko,lai es daru,kam lai zvan un pajautāju šito lietu,jo visi kam jautāju ir vienkārši šokēti un nesaprot kapēc manu auto izbrāķēja.liels paldies par jebkādu info.

V Vasilijs Petrovs 07.12.2016

Atbildes (2)

S Sintija Statkus 15.12.2016

Man bija tāda pat problēma, vnk neko nedariju un aizbraucu pēc pāris nedēļām un viss bija ok. vienīgi cits inspektors bija.

J Julija 03.01.2017

Aizņemies lukturi no kāda uz TA laiku, ja vien tev nauv kaus kas ļoti ekskluzīvs. Nopērc draaugam par aizdošanu pudeli laba viskija. Nomainīt nevarētu būt sevišķi sarežģīti.
Vienīgais - jāskatās, ka tagad ziemā lai nesasit pa ceļam uz TA un atpakaļ. Nebūs ko atdot ;)
Starp citu - variants, ko darīt, ja pēc svētkiem maciņā caurvējš svilpo. Ar loterijām aizraujos jau 5-6 gadus (pārsvarā iegādājos Super Bingo biļetes) un ne reizi šo gadu laikā man tā arī nebija sanācis uzvarēt. Un tas viss līdz brīdim, kad uzgāju loto brokeri, kurš savu klientu – biļešu pircēju interesēs izstrādājis un piedāvā statistikā balstītu aplikāciju (var atrast pēc adreses https://goo.gl/MQAn8g ), kura analizē pēdējo gadu loterijas rezultātus un iesaka skaitļus, kam ir vislielākās iespējas tikt pie laimestiem. Pirmajā reizē, negribēdama īpaši riskēt ar savu naudu, iegādājos 5-6 dažādas loterijas biļetes un no tām laimējošās bija 4. Tīri neslikti, ņemot vērā, ka nekad nebiju laimējis un te piepeši esmu par 850 € bagātāka :) Šobrīd arī, no visām biļetēm, ko iegādājos, 70-80% laimē dažādus laimestus.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes