Ekselence R

Ekselence r, Merkela 17/19
Administratore, man ieejot ar bernu, kuram gribejas matus nogriezt, prasa vai mes zinam kur esam atnakusi,ka si esot darga frizetava, un lai samaksajam uzreiz. Laikam bijam par prastu prieks sis vietas. Ierosinajums nakotne uzlikt jau pie durvim zimi kadi cilveki drikst seit nakt. Liela kluda kad tur iegaju, neiesaku ari iet apvainojumi garanteti.

I

Komentāri (21)

T Tuta 21.02.2006

toggda shodite k horowemu masteru ego zovut SERGEJ-trjohkratij chempion LATVII!!!!!!!!!!

J JānisJurisValdis 26.05.2006

Administratore frizierim noteikti pačukstēja lai klients samaksā naudu, jo salons jau vērās ciet!!! Nevajag pa nakti staigāt uz frizētavu!!!

I Ieva 02.07.2006

Nekad gan neesmu bijusi ekselence r salonaa uz merkjelja ielas, bet esmu biju uz elizabetes un tur ganman patiik. Patiikami cilveeki tur straadaa un arii prte beerniem tur izturas normaali. Mana meita tur bija divataa ar draudzeni aizgaajushas un vinjas peec izskata uz 12 gadiem izskataas. Varu ieteikt frizieri Ilutu, kas ir ljoti patiikama un jauka.

L lasītājs 08.08.2006

Es biju šajā frizētavā. Viss bija ok. Vienīgi bik stulbi sanāca tas, ka es pierakstījos pie vienas sievietes, bet kad ierados, mani apkalpoja Sergejs. Bet kopumā esmu apmierināta.

Z Zane 04.09.2006

Nu vai zinat ko. Vairs nu jau kadu laiku uz ekselenci neeju. Biju iegajusi elizabetes ielas salona. Ieteica man zeninju varda Ivo. Vinsh centas man piesist kanti. Skatos shim laulibas gredzens roka, un kad paprasiju vai vinju sieva majas negaida, shis palika gandriz rupjsh un neiecietigs. Jasaka ka ari esmu bijusi pie labakiem frizieriem.

N Nellija 22.03.2007

Pilniigi piekritu. Administratori sen jau vajadzeja atlaist. Es gribeju saja kantorii uztaisit ilgvilnus, matu griezumu un veidosanu . Vinja man prasija, vai es zinu, cik tas maksas. Es teicu, ka lasit protu un ar cenaam esmu iepazinusies. Prichenes taisishanas laikaa administratore pienaca pie meistares, kaut-ko vinai ilgi cuksteja ausii, tad prasija norekinaties par pakalpojumiem tulit pat (it-ka es vareju aizskriet ar slapju galvu). Vairs nekad uz turieni neieshu, un citiem neiesaku.

S sergey 06.04.2007

esli ne sekret kak vigledel etot zloj administrator???????

J Jana 22.05.2008

Nezinu par friziera paklpojumiem Ekselences salona, bet varu piebilst, ka rupigaku, uzmanigaku, atbildigaku kosmetalogu ka Julija, neesmu atrdusi pat Londonas labakajos salonos!

L Laila 23.08.2008

Neiznu gan, vai Ivo tiesam Jums sita kanti, iespejams, ka tas ir Jusu iedomas, jo vispar vins ir viriesu fizieris un dzeki vinam noteikti nepatik.

N Natalija 27.08.2008

Pilnīgi piekrītu!!Vienkārši tik slikta apkalpošana, šausmas!!!

L Liene 27.11.2008

Es eju uz Ekselenci Elizabetes iela jau vairak neka pus gadu un nekad nav bijusas nekas problemas, lieliski meistari !!!

S Sandra 22.12.2008

Es esmu Ekselences R kliente jau aptuveni 8 gadus. sākumā man bija frizierīte Ineta, man patika kā viņa strādā, tad aizgāja dekrētā. Pēc tam sāku griezt un veidot matus pie Viestura. Ļoti labs frizieris, vienmēr iesaka to labāko - kas piestāv, kas nē, kā būtu labāk.
Administratores vienmēr ir bijušas laipnas un pretimnākošas!

A Aija 11.02.2010

Viesturs ir profesionālis vistiešākajā nozīmē! Ideāls, uzmanīgs un ļoti talantīgs!!! esmu sajūsmā! tāpēc jau ari viņam visu laiku ir pieraksts un klienti!!! Paldies, Viestur!!!

J Jolanta 24.07.2012

Piezvanīju uz Ekselenci R, bet jautājot administratorei, pie kura friziera tad esmu pierakstīta, viņa pajautāja : Vai tad jūs pazīstiet kādu no viņiem? Teicu - nu, nē. Bet viņa atbild: Nu redz, priekš kam tad jums zināt, pie kā es jūs pierakstu? Pilnīga i...!!! Kā viņa tur vēl vispār var strādāt?!

G Glob 26.02.2013

Nu jaa normaala paraadiiba tajaa iestaadiijumaa jo seviski ja tur administratore pilniiga lauku paakke kura pat nezina ko pierakstiit un ko dariit Lelde Bulate

J jana33 01.03.2013

Liekas ka šis kantoris vairs nav tajā līmenī kāds viņš bija 5 gadi atpakaļ jo visi labie meistari ir aizgājuši projām palikušas kaut kādas atliekas! Cenas gan astranomiskas pa to naudu uz parastu frizētavu var aiziet reizes 2 kurā strādā tādi paši meistari! Vīriešiem pat sanāktu 4 reiz apgriezt matus!

L labafeja 02.04.2013

Glob mēs laikam runājam par vienu un to pašu personu! :) Priekšnieka gultā jau izglītibu un sajēgu par darbu neprasa!

6 666@666 10.04.2013

Šitā "'skaistule''' tak strādā par apkopēju, viņa tīra mūsējos mēslus ofisā :):):) ha un vēl ar savām smirdīgajām, netīrajām roķelēm šiverē pa elitārām galvām ha ha ha tā tik ir friziere un tas tik ir līmenis salonā!

L liene2013 22.04.2013

Ja es būtu zinājusi pirms mani pierakstīja pie viņas es viņu pat tuvumā sev nelaistu kur nu vēl uzticēju savus matus kurus tā pat viņa saveidoja ļoti pavirši un par krāsu toņiem labāk nerunāsim!

Varbūt apkopējas darbs viņai padodas labāk!

L liene2013 03.05.2013

Priekšniekam jau labi ir vismaz ko izdrāst un plus vēl naudiņu iepelna nesliktu kaut arī frizierei sajēgas no darba nav ka tik pašam labi! :) :) :)

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes