Western Union

Es gribetu visus bridinat, lai nevienam nenotiktu tikpat liela klume un nezaudetu gruti pelnito naudu - del vinu rupjas nolaidibas un klientu maldinashanas un meloshanas atklata teksta, es un mana gimene esam zaudejusi loti iepsaidigu naudas summu, un tikai tapec ka kadai absoluti stulbai skukei vajadzeja steigties,acimerdzot uz randinu, mani maldinaja un es rezultata zaudeju 2000... Varbut kadam ta nav liela summa, tachu jaunai gimenei tas ir lidzvertigi miljonam! Esiet visi gudraki par mums un izmantojiet bankas pakalpojumus, vini vismaz pec tam jums kompenses zaudejumus! Neticiet arzemju itka 'prestizai' firmai, kas ir tik ilgi nesaprotama veida turejusies un krapusi cilvekus... Ta ir krapshana atklata teksta! Esiet uzmanigaki ka mes!!!

A

Komentāri (4)

H hmm 03.11.2004

a kas ta tieši notika kā ta viņa tev izmaksāja - 2000 ???

M Masha 26.05.2006

u menja tozhe bili problemi s Western Union, ja tak svoi denezhki i ne smogla polu4it...poterjala 300-400$, ne pomnju to4no skolko

M margarita 20.10.2007

za perevod deneg pridetsa zaplatit dva raza.Pervij raz v strane iz kotoroj otpravljajut,vtoroj raz pri poluchenii,potomu,chto kurs po kotoromu dengi vidajut uzasno malenkij.Takaja u nih varka!

A Aigars Pujats 13.08.2009

Esmu sastapies ar darījumiem ar Wetern Union, ļoti bīstami pārskaitīt naudu nepazīstamām kaut kādām firmām.Pats uzķēros uz tāda sludinājuma internetā.Pasūtīju interneta sludināj.e-mail adresemūzikas instrum., no sākuma vienu preci, kad samaksāju, atsūtīja atbildi-esot vairumtirdzn.bāze un minimālais ir jāsūta 3 gab.pēc tam vēl jāmaksā par apdrošin.un sūtīšanu vēl 500Eiro, tad atsūta kautkādu burtu-ciparu kodu 12 zīmes.Bet kad apskaties sūtītāja Transfer.lapā, sūtījumā ir jau 8 gabali!!! Un sākas naudas izspiešana.Piedāvā aizdot pusi naudas-1000$ bet otru pusi jāmaksā pašam.Kad samaksā-pasaka ka nevar aizdot un prasa samaksāt otru pusi-910$.Šausmas kas tikai nenotiek.Un nauda jāsūta uz Nigēriju!!!Tur esot viņu .Naudu atpakaļ nav iespējams dabūt.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes