NORKUS

Neuzticieties firmai Norkus un tās īpašniekam Jurim Kraģim. Rūgta pieredze!!! Juris Kraģis jūs noteikti pievils. Zemas cenas, viduvēja kvalitāte un neierobežots pasūtījuma izpildes laiks - firmas Norkus un Jura Kraģa vizītkarte.

I

Komentāri (6)

J juris 18.03.2006

Tu rakstu autor esi pāršāvis pāri strīpai,. SIA , NORKUS, nav nekādas daļas gar tavu māju,. Tu esi nomelnojis firmas vārdu . Tu neesi iepazinies ar šās lapas noteikumiem un izdarīji lielu kļūdu. Firmai ir iespēja iesūdzēt tevi tiesā un piedzīt kompensāciju par vārdu nomelnošanu, un mēs domājam , ka to arī darīsim.

I Imants 24.05.2006

Pateicoties manam 06.10.2006 rakstam antikreklama.lv esmu saņēmis vairākus zvanus no citiem apmuļķotajiem "bēdu brāļiem", kurus krietni apstrādājis galdnieks Juris Kraģis. Stāsti ir līdzīgi - iedevām naudu, solīja pabeigt, tagad neatbild uz telefona zvaniem un visādi izvairās:( Tad nu lūk, lai asums nemazinās turpinu stāstu ar to, ka Juris Kraģis ignorē ne tikai lētticīgus pasūtītājus, bet arī tiesas spriedumu!!!, kas uzdeva par pienākumu līdz 23.04.2006 darbus pabeigt. Diemžēl Juris Kraģis nav pat sazinājies ar mani, lai vienotos, da par jebkādām niansēm sprieduma sakarā, tai skaitā tiesāšanās izdevumu (20Ls) atmaksu. Fantastika! Ja Jums, Jura Kraģa apmuļķotajiem, ir kādi jautājumi par tiesu darbiem vai par manu rūgto pieredzi, tad droši zvaniet man - tel. 9248020 (Imants).P.S. Juri, vienīgais, ko man atliek darīt, ir pasūtīt darbu pabeigšanu citā firmā, samaksāt tai un vēlāk rēķinu ar tiesas izpildītāju palīdzību piedzīt no Tevis. Žēl tikai, ka neesmu vēl atradis tādu firmu, kas pēc objekta rūpīgas izpētes būtu ar mieru pabeigt Tevis iesāktās kāpnes. Laikam nāksies pasūtīt pilnīgi jaunas kāpnes. Dārgi? Ko darīt? Gan jau parādā nepaliksi :) P.S.2. Esmu neizsakāmi priecīgs par to, ka 3 gadus atpakaļ nepiekritu J.Kraģa viltīgajam piedāvājumam parslēgt līgumu uz firmu Norkus. Firma bija māņu kustība, kā tikt pie naudas nobankrotējot. Firma Norkus vairs neeksistē, bet man vēl ir iespējas :)

I Imants 24.05.2006

Iepriekšējā komentāra 1.teikumā kļūda datumā. Labojums: "Pateicoties manam 06.10.2004 rakstam antireklama.lv..."

J juris 13.09.2006

lai jums veicas jaunie kāpņu izgatavotāji. tas mēērglis jums pārādīs kā pieņem pasūtījumu. tas kas būs uz papīra rasēts, nemēģinās rast izmaiņas, tikai tad kad detaļas būs gatavas un sāksi montēt būs izmaiņas, viņam tagad visa māja vienos caurumos .Un tu imantiņ no dzelmes ja liekas ka esmu ļoti krimināls lai veicas tev ,bet neceri ka ar tevi vis būs ok.

K Kaspars 29.09.2006

Pilnībā pievienojos, ka Juris Kraģis un viņa firma Norkus ir neuzticami, solījumus nepilda, iemaksāto avansu neatdod un patiesībā nekādu preci nesaņēmām. Nācās pasūtīt trepes citā firmā, kuri turēja solījumu un kvalitatīvas kāpnes izgatavoja un uzstādīja.Vēlvienreiz atkārtoju: galdnieks Juris Kraģis māk tikai apmuļķot klientus.

D Dadinka 26.03.2008

Taadi kaa Juris pilna pasaule...sadirsh un tagad te leekaa kaa punjkju tapa...pfuu idiot...tas ka taisi citiem suudus nenoziimee, ka vari te lekt pretii tam, ka Tavi suudi naak gaismaa...

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes