Rīgas Kore

Kas tas par mudaku(dzeni) attaisno to kretinisko kantori,ar tik cēlu nosaukumu ka RĪGAS KORE...Viņi vienkārši ir.....No sākuma kad griezos tajā kantorī,bija runa par 100% apmaksu no 1 mēneša ires,bet izrādījās mazliet savādāk,Pirmkārt-uz dzīvokļa apskati uzreiz bija 7 cilvēki.Otrkārt-pakalpojumu maksa pāukstinājās uz 150%.Treškārt-bija jāparaksta kautkāds mistisks papīrs,par to kad esmu apskatījes dzīvokli.Ceturtkārt-isziņas no kurām nav nemaz tik viegli tikt vaļā,pat tad,kad jau biju noīrējis dzīvokli (protams ne ar viņu palīdzību),zvanīju un rakstīju lai pārtrauc sms sūtīšanu,bet no viņu puses tās turpinājās vel ļoti ilgu laiku...Vienvārd sakot viņi ta kā šakāļi uzbrūk cipariem no kuriem sastāv telefona nummurs.Vai kāds piekrīt?

A

Komentāri (2)

* * 16.11.2004

Nepiekrītu

M Masja 03.02.2007

Soglasna! 6ara6kina kontora! Tak oni mne i ne na6li kvartiru, horo6o hotj podvernulajs kvartirka bez poslednikov, a to na ulice ostalasj bi!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes