Vidzemes maiznieks

"Vidzemes maiznīca"Ropažu ielā 16 ir ļoti nenopietna un bezatbildīga pret maziem klientiem.Es ceturtdien pasūtīju 1,5kg rupjmaizi uz sestdienu,kas tika arī solīts.Kad aizgāju,man atbildēja,ka dēļ viena kukuļa neviens nekrāmēsies,esot daudz lielāki pasūtījumi,bet to neviens nepateica ceturtdienā,kad es varēju pasūtījumu izdarīt citā firmā.PIRMS DOT PASŪTĪJUMU VIDZEMES MAIZNĪCĀ APDOMĀ!ESI GATAVS,KA TAS NETIKS IZPILDĪTS,IZJAUCOT VISUS TAVUS PLĀNU(manā gadījumā maize bija paredzēta sālsmaizei)

Komentāri (2)

Z Zig 14.08.2010

Jautājums, vai darba strādniekiem ir jāmaksā pa uzņēmuma produkciju, miltiem, gāzi, un.tt.aukstākā priekšniecība sapērk jaunus motociklus, mašīnas, kabinetos istaisa ēropa remontus, strādniekiem nav pa ko dzīvokļus maksāt.

Z Zig 14.08.2010

Srādnieki stājās cita darba vietās, zvana uz iepriekšējo darba vietu, priekšnieki sastāsta tādas muļķības kas patiesībā nav, vantazē, to sauc pa atriebību.A/S.Vidzemes maiznīcai, Robažu 16.[steidzīgi jānomaina ceha priekšniece.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes