Komentāri (15)

G gu 02.08.2004

Nu tiešam, ja latviešu valodas nav, ko vispār darīt?!:)))))

K Katerina 06.08.2004

Sovetaju vam pozvonit' Julii, i poprosit' ejo pomenjat' hands-free, a latyshkij za 20 minut mozhno zapisaty' v servise. Ja dumaju devushka ne proverjala etot telefon, i zlogo umysla ne imela. Ili bylo by prijatnej esli ona by ry4ala i ry4a prodala tot zhe samyj brak?;) A ejo mibil' nyj vy za4em ostavljali interesno? A gde zhe vasha kontakt informavija?

K K 09.08.2004

Ņemot vērā cik kļūdu (t)u pielaidi tik īsā teikumā... Nav jābrīnās ka nespēj saprast, ko tad tagad darīt ar telefonu kurš runā svešā mēlē. Arī handsfree ar saviem līkajiem pirkstiņiem salauzi? Protams, pieļauju ka tev gluži vienkārši ir PMS* un tikai tādēļ velk uz kašķi. Tad gan ir piedodams... :) * - PMS - pirmsmenstruālais sindroms

I Inga 16.08.2004

Pēdējo komentāru, gan jau, ka ir rakstījusi kāda "Trodeks" darbiniece

N NNN 17.08.2004

Nē. Es nēesmu "Trodeks" darbiniece. Esmu vīrietis kurš piedod, ja sievietei dabisku procesu rezultātā nedaudz apmiglojas smadzenes.P.s. Kā veicas? Vai kauna sajūta jau pārgāja? :)

I Inga 27.08.2004

Kur ir redzams, ka cilvēks, kurš izteicis neapmierinātību, ir sieviete? Varbūt tur kādam vīrietim ir apmiglojušās smadzenes? Tā, ka izsakot komentārus, pirms tam vajag apdomāties :P

M m 25.09.2004

Tad tas ir nu loti sievikigs virietis :P

A aa 02.01.2006

Gospoda rabotniki firmi, vi bi hotj lu4she ne pisalji sjuda, a to toshno stanovitsja ot vashih voshvaljajus4ih kommentov tipa kru4e Trodekss/Dual/Mozers ni4ego net! Au uzh jesli pishete, to i imja svoje s telefon4ikom ostavte, 4tob vijasnit konkretnei vsjo mozhno bylo, da i 4tob neopitnij pokupatelj videl ot kogo takoj 'sladkij' post. A to pishete tut kak bezimjannije dovolnije dobrodeteli, ot vprochem bezimjannoi firmi, potomu 4to ona svoje imja uzhe davno poterjala, i ni odin 4elovek s mozgami k vam ne poidet, a na lohah dolgo ne projedesh, vedj narod to umnejet - odin promah k vam, i klient poterjan. Uda4i vam v vashem gnilom biznese!

D d 02.01.2007

kakoj-to pidar napisal.

K kas 16.04.2007

Samsung T500 nav bijis un nebūs latviešu valoda... (nav paredzēts)

K kas 16.04.2007

ui.. ne tur trāpiju 8(

M Miks 24.05.2007

Starp patērētājiem gadās arī cilvēki, kas slikti pārvalda latviešu valodas pareizrakstību, taču arī viņi ir patērētāji un viņiem ir tiesības uz pienācīgas kvalitātes preci. Komentāra būtība nav par pareizrakstību un menstruācijām, bet gan par SIA "DT Mobile" attieksmi pret klientiem. Tie kas te kritizē pareizrakstību, nemelo, ka nestrādā Trodekss, jo viņi (vai pareizāk viņš) strādā SIA "DT Mobile" (IT Trodeks un Dual veikalu tīklu uzņēmums).

L lily 14.03.2008

Konkrētais cilvēks raksta , ka pārdevēja iesmērēja brāķi(kā viņa var zināt vai viņš ir brāķis vai nav, ne jau pārdevēji viņus ražo un pārbauda kvalitāti!!!!!!!).... tu pirktu 1nedēļu notestētu telefonu?

N nukoneko 10.11.2008

Vot taa Juulija gan baigaa maita ne- seez maajas un pati razo braakjeetus telefonus un veel tirgo klientiem, domaajams ka lielaakaa dalja trodeks darbinieku pashi maajaas sarazotos telefonus nes uz veikalu un tirgo nost... ahahahaaaa, cilveeki neesiet stulbi- vinji ir tikai pakalpojumu sniedzeeji nevis razotaaji ... lol lol lol...

N navsvarigi 10.11.2008

Sandis Grinbergs, neredzu, kads sakars pardevejai ar to, ka mobilais ir brakets?? Vina pardeva to mobilo, kas veikalaa uz to bridi bija. Ne jau pardeveja izlemj, ko pardot un ko ne. Ja trapijas brakis, janes uz remontu...uz veikalu.. Biki stulbi ir, ka tu raksti te konkreti pardevejas vardu, uzvardu, tel nummuru... Nu, kauns... Var redzet, ka talu sava domashana neesi ticis!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes