Nodarbinātības Valsts aģentūra

Kā jūs domājat, vai tas ir normāli, kad tikai nedaudzi uzņēmumi- firmas, neizprotamu apsvērumu dēļ, saņem darbiniekus uz 3 mēnešiem- par kuriem maxā naudu, arī tam atsūtītajam - maxā stipendiju - NO KURIENES? No NODARB, VALSTS AĢENT. !!! Tāpat, nevienam neizprotamie kursi, kuros tiek tērēti miljoni, Un tas viss tikai tādiem uzņēmumiem- kuriem tur ir nodibināts kārtīgs BLATS !!!! Tā ir prātam neaptverama tirgus kropļošana, un pat pirmklasniekam skaidrs- nenormālākā korupcija.. Vai finansu ministrs negribētu painteresēties, kam aizplūst tie miljioni, no tik nepieciešamās ES atbalsta naudas ?

I Ilgonis Zīle 28.01.2010

Atbildes (8)

I Ivars 29.01.2010

Ta sen jau KNAB VAJADZĒJA pārbaudīt tos līgumus , ko slēdz VNA, korupcijas kalngals valstī !!!

B bil! 30.01.2010

Saprotams, ka VNA šobrīd dara visu (piepilda savas kabatas), jo viņiem "ziedu laiki", kārtīgi uzvāras uz cilvēku nelaimes- nabadzības rēķina ! Tikpat skaidri redzams, ka tikai vienas un tās pašas firmas patstāvīgi tiek pie šo projektu iepirkumiem... ko tur teikt, raxtiet un ziņojiet KNAB, cik zinu, viņiem jau padaudz ir informācijas, bet tās nekad nevar būt par daudz, jo vienā brīdī viņi iekritīs ! Saprotams, ka tā ir prātam neaptverama tirgus kropļošana, un korupcija !

O Onka 31.01.2010

Es zinu dažus uzņēmējus, kas saņem ES naudu, it kā pieņem darbā darbiniekus, maksā par viņiem nodokļjus, taču reāli darbā neviens nestrādā vai tikai teiksim 5 no 15. tad pats sev ieskaita algu un bezdarbnieks tikai saņem nodokļus.

E Egīls 31.01.2010

Un tad vēl nav KAUNA !!!, PRASĪT NO VALSTS BUDŽETA NAUDU, itkā nepeietiekot bezdarbniekiem- vienkārši nav saprotama Labklājības ministrijas nostāja, bet vbt tie arī barojas no tās siles, NVA pr-ce jau nu viena, bez politiķu atbalsta , šitik apjomīgu korupcijas shēmu, pie tam tik ilglaicīgi nespetu uzturēt ! Laiks tautai prasīt- ierādīt cietuma kameras NVA vadībai, un tās piesedzējiem !

I IvoLinde 31.01.2010

Varbūt labklājības ministrs pateiks , kādēļ tiek piesegtas šīs korupcijas shēmas , un kāds ir NVA sakars ar tādu extru kā B kategorijas kursi ? Pie tam , prātam neaptverami- strādājošajiem ????

U Uldis 31.01.2010

Izlasiet par Autoprieku- visas shēmas norit pilnā sparā !

X xxxx 31.01.2010

tas NVA ir kā starpniekiestāde ,lai it kā legalizētu nelikumibas,bet KNAB jau vispār ir tikai priekš tam,lai it kā partijas pārbaudītu,jo es personīgi tam esmu atklājusu liela mēroga nelikumibas,un ko ta saņēmu atbildē,a nekooooooo!!!!!!!

K kristi 02.02.2010

NVA nav starpnieki- viņi ir tās naudas dalītāji šobrīd !!! Iepirkumu organizētāji !!! Pie tam 2 miljoni ES naudas apgūst tādā ātrumā, ka tiek piedāvāts gan strādājošiem kursi, gan nestrādājošiem, maksātas stipendijas un pabalsti, bez jebkādas reālas sapratnes par finansu izlietojumu ! Griezāmies Valsts kontrolē un gaidām atbildi, neskaitāmi iesniegumi KNAB par konkrētiem faktiem, taču pagaidām klusums ! Zinām, ka negaiss tuvojas, taču viņi pagaidām vēl kampj !

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes