Krējums

Kas notika ar krējumu. Garša vairs nav kā krējumam, bet gan izstrādājumam. Ir skābena piegarša. Laikam vēl Limbažu krējumam palika normāla garša, bet jau šaubos.

Atbildes (2)

Latviešu tautas 25.11.2016

Pielik klāt konservantus un NaHCO3 (dzēramo sodi).

N Nadīna Shulgina 05.12.2016

Palmu eļļa visur klāt. Limbažu piens pārdots union food- nav latviešu produkts.

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes