Drīkst nebūt fakultatīvais priekšmetā, kurā jāliek eksāmens??

Eju 9.klasē, šogad eksāmeni..plānoju kārtot krievu valodas un tad ir jautājums, kādēļ no rītiem ir angļu valodas fakultatīvais x nedēļā uz kuru jāierodas VISIEM, bet krievu valodas f. nav vispār. Jā, ir konsultācijas, tomēr kā tā vispār var būt? Tiem 40 minūšu fakultatīvais + konsultācijas, bet mums TIKAI konsultācijas, kurās jau tā esam apdalīti ar citiem konsultācijas apmeklētājiem. Tā vispār drīkst būt? Ir runāts ar direktori, bet šķiet bez augstākām iestādēm viņa mūsos neieklausīsies, jo redziet tad jāmaina viss stundu grafiks. Bet kā citādāk?

L littleDreamer 28.12.2016

Atbildes (4)

C Cits skolnieks 30.12.2016

Un cik tādi no tavas klases kas kārtos krievu valodu??? Ja ej latviešu skolā tad ir tikai logiski ka daudzi nemācās krievu valodu, vai to jau neprot.
Galu galā, ja ieviesīs krievu val. Fakuktatīvu, ko darīs tie kuri mācās vācu val?

L littleDreamer 05.01.2017

Lauku skola. Vācu valodas nav. Māca visiem krievu valodu tāpat kā angļu. Fakultatīvie 9. klasei ir paredzēti, lai gatavotos eksāmeniem.

L littleDreamer 05.01.2017

Esmu latviete, latviešu skola.. Tomēr izvēlē starp angļu un krievu, saprotu , ka par krievu valodu esmu mazliet pārliecinātāka kā par angļu, jo skatīti krievu seriāli utt., bet ne par to runa.

J Julija 03.01.2017

Ziema beidzot klāt. Sezonai atbilstošs apģērbs sev un ģimenei, riepas un aukstumam piemērots akumulators mašīnai. Apkures rēķini. Glāze sildoša aromātiska konjaka vakarā, kad mierīgi apsēdies un atskaties uz aizejošajā dienā padarīto un plāno ziemas vidū uz nedēļu izrauties no ikdienas, lai dotos ceļojumā uz vietu, kur termometrs rāda +25. Skaista vīzija, piekrīti? Kas trūkst, lai tai ļautos? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Nāc, reģistrējies no manas saites: https://goo.gl/3OxSEu , saņem vienu biļeti par brīvu un, ar jaunām cerībām uzsākot jauno, 2017.gadu piepildi savas dziļākās vēlmes!

Pievienot atbildi

Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes