Nelda Vecmīlgrāvī

Neiepērcieties tajā veikalā, pārdevējas nelaipnas, daudziem pārtikas produktiem notecējis termiņš, apsargi lūr kā uz potenciālo zagli, somas arī pieprasa nodot glabātuvē, kautkāda totāla necieņa pret pircēju!

Komentāri (1)

Y Yis 08.03.2007

Ja tas buutu tikai Vecmiilgraavii - Sarkandaugavaa ir taa pati situaacija. Nopirku maizi "Pljavas Gundega', naakamaja ariitaa skatos - jau ar zalju puukU!! iepakojus taads zaljgans, neko nepamaniiju un manpat prataa neianacaa, kamaziei jaaskataas termins! naakamjaa reizee iepeerkoties pamaniiju ka piens ir jau vcs, un kreejuma terminsj ieprieksheejaa diena. Vislabaakais bija - iegaadaajos divu veidu salaatus brokastiiim, bet vakarinjaam Neldas gatavoto picu. Picu naacaas izsviest, vinja smirdeeja peec suudiem - shkjiet, ka it viss bija sapuvis tai picaa, pleevee izskatiijaas skaisti, tachu taa smaka bija aarpraatiiga. Lieki piebilst, ka abi salaati arii bija saskaabushi... Eju uz Sauliiti . Nepatiik, tachu tur vismaz es neesmu iegraabusies vecaas precees. Zheel ka mums tikai Nelda un Saukiite, bet mazaas Neldas ir zem katras kritikas. Paardeveejas arii ignore uzliek - svariigaak ir klachoties nevis nosveert, kasees seezh taadaam sejaam itkaa es atljaavusies princesi patrauceet, lai naudu panjem par pirkumiem. Ziepenee Nelda gan man patika, lai gan feisi tie pashi - skaabie

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes