Domina travel Latvia

Nepilda savus solījumus. Mēs gribējām aizbraukt uz Turciju, aizbraucām, bet tur mūs sagaidīja konkrēta vīlšanās: 1. viesnīcu nezinājām līdz pēdējam brīdim, 2.Kad tomēr tikām līdz viesnīcai, grūti bija noticēt, ka tā ir 3* viesnīca, un istabā pat nevarēja atvērt logu, jo tas veda uz saimniecības telpām, tādēļ aizkarus turējām aizvērtus 3. Mēs bijām samaksājuši par brokastīm un vakariņām, bet saņēmām tikai brokastis. Pilnīgs murgs, vairs nekad nebrauksim ar šīs firmas palīdzību.

Komentāri (2)

J Janis 17.05.2007

Pilnigi pareizi! Vini nepilda solijumus - mums visu kazu celojumu samaitaja, samainija viensicas, iemitinaja 10 reizes sliktaka, neka bija samaksats!!!

A Arita 20.04.2010

Arī man šobrīd ir jācīnās ar šo uzņēmumu :( Es saprotu, ka neviens nav vainīgs pie tā Islandes vulkāna izvirduma, bet jau kopš sestdienas (un šodien ir otrdiena) es vēl joprojām neēsmu saņēmusi konkrētu atbildi, visu laiku tikai saka: mēs šobrīd neko nevaram pateikt, ir jābūt pacietīgam gaidiet, jums vēl ir laimējies, jo jūs esat mājās utt... Bet tajā pašā laikā līgumā ir rakstīts, ka viņiem ir jāpiedāvā vai nu līdzvērtīgs ceļojums vai jāatgriež nauda, jo ceļojums vispār nav noticis. Katrā ziņā, esmu ļoti vīlusies, nekad vairs neiegādāšos caur šo tūroperatoru ceļojumu un neiesaku arī jums to darīt...

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes