Dardedze holografija

Lieta taada, ka shie ljaundari man neljaava izslimot kaiti, kura bija piemetusies mezhoniigo darba apstaaklju deelj... Karoche neiesliikshu detaljaas, bet pateikshu galveno! Vinji ir appiseeji! Nepanjeema manu slimiibas lapu un veel uzmeta mani uz algu - aptuveni 160Ls (neoficaalo)!!! Ko varat ieteikt?

Z

Komentāri (51)

X Xman 28.12.2004

Vai naudu atdeva?

J jānis 18.05.2007

Tas nav vienīgais gadījums, kad tā tur notiekās. Zinu, ka cilvēkus tur pat nelaiž atvaļinājumā. Vari iet bet tad dabūsi tikai oficiālo algu. Zinu cilvēkus kuri jau ilgu laiku nav bijuši atvaļinājumā. Pie tam arī prom iet nevar jo nekāds lielais bezdarbnieka pabalsts nesanāk. Tādi jau ir tie kaktu kantori, kas nodarbina darbiniekus un maksā algu aploksnēs! Jāuzmanās pirms izvēlas darba devēju.

K ko nu 04.07.2007

nu nemaz tik traki nav,kantoris ir pa pusei slikts pa pusei labs :)pluss ir taads ka tomeer tos kuriem galva ir uz pleciem tur noveertee un dod iespeeju sevi paraadiit ,kaut gan algas tur ir zem videejaa liimenja ,es teiktu pat paaraak mazas ,bet priekshnieks tajaa laikaa braukaajas ar daargaam mashiinaam,atvaljinajums?...visi dabuj atvaljinaajumus....tikai peec likuma ne mazaak par 2 nedeeljaa :),protams ne vairaak arii :))karoch viss buutu cieshams ja tikai buutu algas vismaz 2x lielaakas pie taadu profila straadniekiem kaa tas ir citur

Z Zigmars 02.09.2007

He he hee... Izraadaas, ka neesmu vieniigais, kam patiik taisniiba! ;)

E Elza 28.03.2008

Jāni, labi teikts, tiešām KAKTU KANTORIS! Šis ir nevis uzņēmums, bet sviests, nekādas komunikācijas kultūras. Pirms kāda laika biju darba intervijā sekretāres amatam. Atnācu laicīgi uz darba interviju, ienācu iekšā telpās, priekšā ieraudzīgu lielu istabu, ar daudziem galdiem, kur pārsvarā sēdēja jaunas meitenītes īsajos svārciņos un garajos baltajos zābaciņos, varbūt kādā disenītē tās izskatītos stilīgi, bet ne jau uzņēmuma ofisā. Skaļi skanēja kāda no populārākajām stacijām. Jauna sieviete ap 30 gadiem, kas sēdēja pretī ieejas arī bija ģerbusies disko stilā. Pienācu klāt un stādījos priekšā, sieviete nelaipni noburšķināja, ka neko nezinot un piedāvāja uzgaidīt. Gaidīju aptuveni 20 min, pirms bija ieradies intervētājs. Telpas vidā bija apaļš brīvs galds, kas bija domāts pārrunām, apsedamies un sākas darba intervija. Tika uzdoti jautājumi par manu ģimenes stāvokli, manu vecāku darba vietu, kas maksa par studijām (tolaik vēl studēju). Kāds attalgojuma veids man patīk labāk - procenti no veiktā darba vai stabils attalgojums, kad pamatojot izvēli teicu, ka stabils attalgojums, pretī jautāja: vai tad Jums nepatīk pelnīt naudu, ka nevēlaties strādāt tikai par procentiem no padarītā? Par laimi, uz šo kantori netiku. Sekretāri viņi meklēja vēl ilgu laiku un pašreiz šī vieta ir vakanta :)))

K kikis 01.06.2008

Jā, arī man bija pieredze pastrādāt šajā uzņēmumā 1, 5 gadu.
Bet ar tādu attieksmi kāda ir tur no vadības neesmu saskāries.
Un tad kad mani intervēja teica, ka būs apmācības, alga augs tik lielāka un lielāka. Bet izrādījās neviens neko tur neapmācīja, pašam nācās ar visu tikt galā, un alga vispār nepaaugstinājās. Un tā esmu dzirdējis, ka citiem darbiniekiem arī sasprauda tādus pašus batonus ausīs. Un atvaļinājumu man arī solīja 20 dienas, bet beigās tikai 14 varēja izņemt. Un ļoti bieži bija darbā jāsēž līdz 8, 9, 10 vakarā!Jo darba bija ļoti daudz. Un vispiem bija par to nospļauties, ka sēdi līdz vēlam.
Ar vienu vārdu sakot tur ir baigais bardaks! Es nekad tur neietu vairs strādāt!

G ganza 03.07.2008

Pilnigi piekritu. Stradaju tur pirms paris gadiem. Loti garas stundas(12-14h) bez iespejas atteikties no virsstundam, atputas nekadas, attieksme ari nekada!

K kkk 03.07.2008

Kāpēc tādā vietā jāstrādā?

E Elīna 10.07.2008

He, pavisam nejauši uzgāju šo saitu, nopriecājos, ka varu pazavērties ko par Dardedzi raksta... Jā... Es un vēl viena mana eks kolēģe arī iekrita tieši tādā pašā veidā kā La un citi. Kut ko tik briesmīgu savā dzīvē nebiju piedzīvojusi, to pazemojošo Raivja (ak, jā šim kundziņam gan derētu nervus paārstēt un nedaudz paizglītoties, jo degradēta analfabēta iespaidu viņš patiešām prata atstāt)attieksmi. Nezinu ar ko viņi tā prot piesaistīt, bet es arī biju baigā starā un nu dikti vēlējos tur strādāt, man sākumā apsolija "pārzvanīt"... Gaidiju, gaidiju, beidzot sagaidiju, aizgāju uz otro kārtu, tikos ar šefu, pildīju kaut kādus mistiskus testus, tad man bija jāierodās atkal, lai parādītu savu darba māku (pat nezinu, ko viņi no manis īsti vēlējās). Pēc vienas pavadītas dienas šajā ūķī, Raivja galda galā, mans dzīvesprieks un optimisms bija zudis, dienas beigās sapratu, ka tas nav priekš manis... Ne jau darbs kā tāds, bet narcisa Raivja bezkaunīgā attieksme, netaktiskums, nervozitāte. Protams mani nepārsteidza tas, ka man paziņoja, ka laikam neesmu piemērota. Jutos kā izvarota, devos prom no Ķengaraga, bija sajūta, ka man ir bijis sekss ar visu Maskavas ielas rajonu (skarbi, bet patiesi). Jā... par manu eks kolēģi... arī viņai bija grupveida sekss ar Maskavas ielas rajoniešiem :) Pēc kāda laika tikāmies ar savu kolēģīti (piebildīsu, ka jau aptuveni gadu abas strādājam labās darba vietās, esam pietiekoši novērtētas un atalgotas)viņa man pastāstija, ka redzējusi misteru RAIVI Maurīcijā. Esot bijis pārdzēris sajēgu, nožēlojams kā kucēns koļijis meitenes, tai skaitā arī viņu... Nu ko???? Nākas secināt, ka šim čalim nav visi bēniņos...tikai neatbildēts paliek jautājums... kur skatās vadība? Kāpēc ļauj tādam ambālim graut uzņēmuma plaukstošo un labo slavu? Sveiciens Raivim un dardedziešiem! Lai izdodas iecerētais! Man e-pasts nav mainijies, Raivīt, varam sarunāt kādas darba pārrunas! :D

I indra 02.08.2008

Arī man nācās pastrādāt "slavenajā" Dardedzē.Gribu teikt, ka pēc manām domām firmu vada nevis pats šefs, bet gan Aleksejs ar saviem pakalpiņiem.Domāju, ka ļoti daudz patiesības šefs nezin un nevienuvien latiņu Aleksejs iebāž savā kabatā., bet viss ir līdz laikam...
Kamēr šefs bija atvaļinājumā, mani atlaida...kad jautāju iemeslu, Aleksejs kaut ko nomurmināja, bet tā īsti neko atbildēt nevarēja. Cik zinu ļautiņus kas nestrādā vairs šajā firmā, visi ir apmierināti ar jaunajām darba vietām.
Nevēlu neko sliktu Dardedzei, bet, kādreiz vajag padomāt arī par melnajiem strādnieciņiem... Cerot uz pārmaiņām., ---bijusī darbiniece

I Inmars 09.03.2009

indra a ti zabila kak ti na rabote pjanstvolola nicego nedelala i ruskih obzivala svinjami i otpravljala v rossiju a eto diskriminacija radujsja wto na tebja ewe v sud nepodali

R Robots 19.03.2009

Man arī sanāca pastrādāt šajā uzņēmumā - ar nedēļu pietika ;) Nerunājot nemaz par to, ka darba apstākļi ir briesmīgi un to laikam nepamanītu tikai tie, kuriem tā ir pirmā darba vieta un kuriem nav ar ko salīdzināt. Darbinieki tiek ņemti pēc modeļu aģentūras vērtību kritērijiem un atlaisti ne pārāk pamatotu iemeslu dēļ. Acīm redzot, dzīvo uz pārbaudes laika algu rēķina, jo neviens nav neaizstājams :) Kur vēl redzēts, ka pieciem cilvēkiem jāsēž telpā bez logiem un nav pat normālas vietas kur pusdienas paēst, uz vietas pat nav atvēlēta vieta krūzītei, nerunājot nemaz par to, ka tēja un kafija jānes līdzi pašam, neskatoties uz visai viduvējām (lai neteiktu vairāk) algām... Savstarpējās attiecības? Lielākoties neviens neuzskata par vajadzīgu pat sveicināties.
Paverdzināšanas kantoris.

S Sanija 19.05.2009

Gatavojos iet uz pārunnām Dardzedzē! Lūdzu informējiet, vai situ;acija šajā uzņēmumā joprojām ir tik negatīva kā gudu iepriekš..un kā ir ar algām šajā ne tik spožajā ekonomiskajā situācijā???

P Pipl 25.05.2009

Tagad oficiala uz papira ir 200 LS un atvalinajums tikai 2 nedeljas.
Firmas politika ir: ja kaut kas nepatiik, neviens tevi netura ... Tos kuri neko nedara, un visu dienu sez un skatas bildes, filmas, un spele speles uzskata par lojaliem pret firmu. Bet tos kuri strada neciena. Menedzeri neko nedara un tikai brauc virsuu.

R Renē 02.09.2009

Ja man arī bija tas gods "pastradat" DH! Kaut ko tādu nebiju piedzīvojis. Nu pats sviests jau sākas ar personāl daļas vadītāju Raivi! Tādus idiotus vēl vajag pameklēt. Atgādina internātskolas apsolventu. Savstarpēja komunikācija apmēram tāda "Uzmini nu ko es tev gribēju pateikt". Attiksme atgādina vergu nometni. Maksā daļu oficiāli daļu konvertā. Konverts ar spilēm javelk laukā. Projektu vadītāji lien vai no ādas laukā lai darbus laikā nodotu. Nemitīgi kaut kādas lažas ar pasūtījumiem. Kurjerus dzenā kā kurš iedomājas. Loģistikas nekādas. Visādā ziņā ja kādam ir mazohistu novirzes tad laipni lūgti!!!

L labvēlis 11.11.2009

Strādāju gadus 4 atpakaļ kad SM74/52mashīnas griezās nonstopā - vēl nebija kamora - darba bij tik daud ka, vajadzēja dažkārt dot citām tipenēm.Manā klātbūtnē nomainijās daudz cilvēku pats nostrādāju ap 3 mēnešiem
Martiņš un Es uzpasējām kvalitāti (normālā veidā sauktos tehnologs), bet ko nu tur .Dotajā brīdī varu pateikt ka ražošanas logika klibo uz visiem 80% nav normāla cilvēka kas saprot no to ka .
UD/ UV mashīna un vēl daudzas citas optimizācijas iekārtas (maksā kapeikas)tikai nav kas MĀK nopirkt.
Ceru uz Heidelberg mašīnām SM 74 (vestienas ielā) un SM 74 hlamu (kengaragā)
Ja nu tuvojās bankrotam -vai kaads iedod maksaat nespeeju -padodiet ziņu.
JUUSU LABVEELIS.

S Sanča 15.01.2010

Tur tiešām ir viens riktīgs mazohistu kantoris, man paziņas strādā laikam 27 stundas diennaktī, kaut kādus darbus uz mājām dod, vadā viens idiots Juris darbus pa malām, (nu tā pziņa viņu nosauca) pats kaut ko iedomājies, ka esot visu DH uzcēlis uz kājām, meitenes drāž kā grib un kuru grib, un ja kau ko paprasa var teikt, ka telefonu neceļ, labi ja pārzvana.Vispār esot riktīgs sviest.Nu pēc komentāriem jau var spriest...un šodienas apstākļos protams ar cilvēkiem manipulē...

Z Zane12 17.03.2010

Tad jau labi, ka mani neuzaicināja uz interviju projekta vadītāja asistenta amatam. Sākumā šķita, atpazīstams zīmols, bet likās aizdomīgi, ka tik ilgi, gandrīz 2 mēnešus meklē darbinieku.

G gatis 15.07.2010

kompānija, kur paši nezina ko grib no darbiniekiem!!!

K kb 15.07.2010

DH kompānijā viss ir ok!vnk pieņemot darbā dod dažādus uzdevumus, testus lai redzētu ko tu spej!Tas nav uzņēmums kas ņem visus pēc kārtas!Vadība izvērtē katru darbinieku, vai ir no viņa jēga vai nē!!!Ta nav vieta kur var atsēdēt un par to saņemt naudu!tieši burtiski, tur ir jāstrāda!!
Visas šīs baumas ka jāstrāda līdz 8, 9 10 vakarā, tā ir darbinieku nolaidība ka nespēj saplānot savu darba dienu!!
Algas - ko sola, to arī maksā, nevienu nečakarē un maksā laikā!
Kolektīvs - ļoti draudzīgs un atsaucīgs, jā nebūs kaut kas skaidrs, nebaidies pajautāt kolēģiem, palīdzes ar padomu!!!
Šie visi komentētāji visu laiku strādājuši uzpūstā ilūziju pasaulē kur pa atsēdēšanu maksāja naudu, šeit tā nav!!!un arī ja tu centies un tev neizdodās, to pamanīs ka esi darījis!!!
šī nav tā vieta kur dabūjot kādu klienu jāskrien pie šefa to paziņot, to visu viņš pamanīs tavā atskaite!!!
Tādi kas plāno nākt šeit atsēdēt, plānot saņemt kaut ko un pēc tam rakstīt šādus komentārus, tā nav īsta vieta!!

D Draudzene_godīgi 22.04.2021

neviena patiesa vārda ! jūs kļūdījāties ar uzņēmumu!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes