Telia MultiCom

Pirms slēdzat līgumu ar Telia MultiCom, nepaslinkojiet un palasiet lapas otrā pusē sīkajā drukā rakstīto. Līgums ir absolūti "vienos vārtos": faktiski Telia neatbild ne par ko, savukārt abonentam ir tikai pienākumi. No līguma noteikumi satur tik daudz dažādus apstākļus, kuru iestāšanās gadījumā Telia neatbild par pakalpojumu sniegšanu sliktā kvalitātē vai nesiegšanu, pie tam tie ir tik brīvi traktējami, ka, Telia faktiski neatbild nekad. Ja agrāk par 12 mēnešiem pēc līguma noslēgšanas lauzīsiet līgumu, maksāsiet Ls 30, toties Telia var mainīt vai likvidēt programmu paketes kā un kad vēlas vēlas, un šāda darbība netiek uzskatīta par līguma laušanu. Turklāt , ik reiz, kad mainīsiet programmu paketi, līgums stājas spēka no jauna, un 12 mēnešu termiņš tiek skaitīts no sākuma. Protams, noslēdzot līgumu Abonents piekrīt visādām darbībām ar sviem datiem, ieskaitot arī debitoru datu bāzes, utml. Klienta paziņojumi ir jāved uz Telia biroju vai jāsūta ierkastītā vēstulē pa pastu. Jāpiebilst, ka Telia darbinieku attieksme ir birokrātiska, neatsaucīga. Kopumā - klientam nedraudzīgs, alkatīgs un citādi nepatīkamas sajūtas izraisošs pakalpojumu sniedzējs, ar kuru neieteiktu saistīties.

Komentāri (3)

I ineskin 22.10.2004

Es Jums - cietušais - silti ieteiktu palasīt patērētāju tiesību aizsardzības likumu. Tajā ir ļoti labi (galvenais nesaprotami pakalpojumu sniedzējam) punkti, uz kuru pamata mums, patērētājiem, ir 100% taisnība. Likuma 5.panta 2.punkts "Līguma noteikumi ir pretrunā ar līgumslēdzēju pušu tiesiskās vienlīdzības principu, ja tie::patērētāju nostāda neizdevīgā stāvoklī un ir pretrunā ar labticīguma prasībām". Kas ir labticīguma prasības, neviens nevar izskaidrot. Tādejādi mums patērētājiem ir taisnība.

Z Zeta 08.02.2007

Līgumus vajag lasīt pirms to parakstīšanas... Skola maksā naudu! :))

J jack 06.09.2007

Tas ar ligumiem ir chakareshana. Pateretajs pienem ka ligums ir taisnigs, tapec paraksta to, nepadomajot par visam izrietosham saistibam. Tas ka nak zinojumi par paradu pec atslegsanas, ir visai zinams provaideru papildus pelnas iegushanas veids pec tam kad jus no viniem atsledzaties. Ari ta dara TELENET kas atrodas Eksporta ielaa 10 (strada ar paradu piespiedeju Baltrisk).

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes