www.sudzibas.lv "Prestižs", skaistumkopšanas salons Par nekvalitatīvu darbu nesamērīgas cenas

"Prestižs", skaistumkopšanas salons - Par nekvalitatīvu darbu nesamērīgas cenas

Saprotu, ka visur šobrīd ir naudas trūkums, bet tapēc jau nav jābūt nikniem uz visu pasauli un par nekvalitatīvu darbu nav jāņem Kolonnai atbilstošu samaksu. Pēc frizieres nosauktās maksas par pakalpojumu pat salona administratore bija manāmi samulsusi. Ja vēlaties lai ar Jums izturas nepieklājīgi un vēl par paaugstinātām cenām apkalpo, laipni lūgti salonā "Preztižs" ziepniekkalnā. Paldies frizierītei, turpmāk došos uz citu skaistumkopšanas salonu un iesaku to darīt arī citiem. Vai vismaz neiet pie frizieres tumšiem, gariem matiem, diemžēl vārdu neatminos.

I

Komentāri (5)

L 25.12.2009

sii friziere kaadreiz grieza matus tikai viiriesiem.. parasti eju pie otras frizieres ar iisiem matiem... taa ir kolosaala..bet divas reizes patraapijos pie siis te.. raudaadama maajaas gaaju... vienreiz kad balinaaju skipsnas... darba laiks jau uz beigaam gaaja..un sitaa lose tak man piedaavaa vai neveelos ar follijiem matos iet maajaas skalot..ja reiz ziepniekkalnaa dziivoju..phe...

S samanta 25.12.2009

Tas nu gan saloniņš... Negribat ar visu krāsu iet mājās skalot :D

E Eliiinaaa 12.08.2014

Skropstas šajā salona liek vienkārši drausmīgas, ļoti nekvalitatīvi pielīmēties, viss ar līmi un vel par to prasa neadekvātu samaksu.

P puupoliite 02.04.2015

To frizieri sauc Anzela. Pilnīgi piekrītu.
Vienīgās kas normāli strādā tur bija Viktorija un Daša kuras beigās atvēra pašas savu salonu Ziepniekkalna poliklīnikā.
Pareizi darīja. Saimniece arī nav diži gudra-pieņēma darbā meitenes ar tādiem pašiem vārdiem un kad cilvēki pierakstījās pie viņam-tad aizliedza administratorei teikt, ka tās ir citas meistares.

M magenta 09.05.2017

Hmm, nu gan...bija doma iet tur uz manikiiru plus nagu dizains, bet nu izskataas ka tomeer neieshu, necieshu kad shitaa rupji chakaree klientus!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes