Mustangs Autoskola

Mīļie cilvēki,neļaujiet sevi apmānīt un neejiet uz šo skolu,jo skolai uz šo brīdi ir atņemta licenze,bet viņi jau to nevienam nestāsta,meklējiet labākas skolas un it īpaši jaunas kas drīz atvērsies,būsit ieguvēji.Neļaujiet tiem krivu tautības cilvēkiem sev kāpt uz galvas.

I

Komentāri (6)

B Beata 19.06.2006

Kakoje zdesj otna6enije k rusko - govorjawim ljudjam? Nemnogo stranno i neponjatno?! Paskaidrojiet ludzu.

J Janis 22.06.2006

Tieshaam?!!! A no kurienes tu to zini?!

B beiba 12.07.2006

nezinu, kā ir ar tām braukšanām... bet birokrātija tiešām ir līmenī!

J Janis 17.08.2006

Yeessssssssssss! Mustangam atkal atneema licenzi uz 2meeneshiem!!! Taa ari tai tizlajai skolai vajag!

J jana 21.08.2006

Riktīgie cūkas ir tie īpašnieki, neejiet uz Mustangu un viņu citām smirdīgajām vietām. Jo Jūdas ir un palik Jūdas. Bez komentāriem

J Joe 01.03.2007

Kakoe otnoshenie k russko govorashim - da pramoe. Psotojanno ot instruktorov vislushivat prihoditsja kakie Latishi tupie, govnanij narod i.t.d. i.t.p. tak Ehalib v stranu grjoz a ne psihovalib tut, ja ne psiholog ctob nahodasj za rulem pitatsja uspokoit instruktora, tak chtobi on vipolnal svoi pramie obazannosti a ne raskazival bi mne pro uber ruuskih, tak chto starajusj prosto ignorirovatj (i eto mogu utverzdat o neskolkih instrukotrag iz MUSTANG) . . .

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes