Mustangs Autoskola - Par atlaidēm

Nepadodieties izaicinājumam- skolēniem un studentiem auto vadītāju kursi ar tādām un tādām atlaidēm, kamēr šo skolu beigsiet, samaksāsiet desmit reizes vairāk un izniekosiet laiku un veselību. Teorija reti notiek, eksāmenu liksiet vairākas reizes, jo jautājumi un atbildes notiek datorizēti, attēli ekrānā ļoti bieži ir redzami daļēji, līdz ar to atbilde iznāk nepareiza, bet kļūdīties drīksti tikai trīs reizes, nāc nākošreiz, par ko būs jau jāmaksā. Instruktori ir pārāk noslogoti ( jo ņem papildstundas par maksu), regulāri braukt netiec pie instruktora. Ja gribi nobraukt tās stundas pēc kārtas, tad pieraksts pie instruktora ir pēc mēneša. Līdz ar to laiks pazaudēts. Nezinu varbūt kaut kas līdzīgs ir citās firmās, bet Mustangā ir tīrā naudas plēšana un laika zaudēšana. Uzmanieties!!!

L

Komentāri (3)

Dannii Disaster 20.10.2012

Tas tochno. Bet citas autoskolas nav daudz labaakas. Visur bardaks.

V Veroniqque 20.10.2012

Nepiekritīšu autoram!
Mācījos "Mustangā" pagājušajā gadā. Arī toreiz bija atlaides mācībām. Teoriju pasniedza foršš pasniedzējs, ar humora piedevu (E.Orbitāns, ja nemaldos), nodarbības notika katru reizi, netika atceltas, arī teoriju nokārtoju no pirmās reizes, nebija nekādu "pusattēlu", bildi rādīja visu.
Arī braukšana bija laba, protams, vajadzēja pierakstīties laicīgi, nevis pēdējā brīdī. Arī to nokārtoju CSDD ar pirmo reizi. Nevaru teikt neko sliktu. Bet nu varbūt Jums vienkārši nepaveicās.

Z zin 29.10.2012

Kad es mācījos, tad teorijas pasniedzēja bija tiešām ļoti laba. Par teorijas eksāmenu, bija tā, ka mustangs mājas lapā, kur varēja trenēties bija vairākas kļūdas, kuru eksāmenā it kā neesot. Ja Tu mēģini nevis izprast jautājumu, bet iekalt pareizās atbildes, tad tas būs klupšanas akmens. Bet jautājumi lielākā daļa ir tādi paši kā grāmatā un grāmatā atbildes ir pareizās. Ar instruktoriem viņiem ir bēdīgi, jo viņi piedāvā daudz atlaides, kuras, kā noprotams pēc tam ir jāatpelna. Kad es mācījos tad klīda baumas, ka ja viņi par ātru atlaiž apmācāmo, tad ir kaut kādas sankcijas. Respektīvi esot izrēķināts, cik skolai un cik instruktoram par katru audzēkni ir jānopelna. Cik no tām baumām ir patiesas nezinu, bet parasti jau saka, ka nav dūmi bez uguns, jeb katrās baumās daļa patiesības.
Ko darīt? Nokārto teorijas eksāmenu un ej uz CSDD kārtot teorijas eksāmenu, jo ātrāk nokārtosi, jo vieglāk būs. Nebūtiskākās lietas ātri aizmirstas. Un tad kad esi nokārtojusi CSDD teorijas eksāmenu, tad tev gada laikā jānokārto braukšana un to savukārt var nokārtot arī citā autoskolā. Paskaties internetā kur kāds instruktors piedāvā savus pakalpojumus, sazvani un galvenais uzzini, vai viņam ir tiesības parakstīt apmācību kartiņu un vai būs iespēja dabūt zīmogu (Daudzi strādā vairākās autoskolās un tad iespējas pa lielam ir gandrīz visiem). Ej mācies braukšanu un tad uz CSDD. Lai tev izdodas!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes