www.sudzibas.lv "Ņamma" Nejēdzīga apkalpošana

"Ņamma" - Nejēdzīga apkalpošana

Brīvdienās apmeklējām Siguldu un pēc garām pastaigām izdomājām aiziet kaut kur paēst. Šim nolūkam izvēlējāmies kafejnīcu/bistro "Ņamma".
Kad iegājām, mūs pabrīdināja, ka picas būs PUSSTUNDU jāpagaida. Izlēmām pagaidīt, jo ļoti gribējās ēst.
Nolēmām, ka gaidot picas, varētu uzēst vēl kaut ko un paņēmām frī+salātiņus+karbonādi. Bijām vīlušies.. Viss auksts, nekam nav klāt sāls. No tās karbonādes arī nekā nebija.. Nu neko, gaidījām savas picas!
Pēc vairāk kā stundu garas gaidīšanas, gājām prasīt, kur tad ir mūsu pasūtījums. Teica, ka tūlīt jau būšot gatavs! Pēc tam, kad bijām gaidījuši vēl stundu (kopā tur nosēdējām vairāk kā 2 stundas), aizgājām prom. Pēc 5 min tā vieta jau bija aizslēgta!
Radās jautājums - kur tad palika mūsu pasūtījums un kas tā vispār par apkalpošanu???
Bijām dusmīgi par tur pazaudēto laiku, jo, iznākot laukā, bija jau tumšs un neko apskatīt arī vairs nevarējām. Bijām nepaēduši un ĻOTI vīlušies!!! [slēpt]@
Otrreiz tai vietā atgriezties vēlme noteikti nav!!

S

Komentāri (7)

R Romija 15.10.2013

Varētu padomāt, ka Sigulda ir bezizmēra!Ko visi tur skrien??? Vai tad citur rudens gājis secen???Pirms sūdzaties atceraties, cik sestdien un svētdien tur bija cilvēku, cik mašīnu? Vietējie pat pie veikala piebraukt nevarēja!Nav ko sūdzēties!

P Pūpols 15.10.2013

Apbrīnoju šo divu pacietību - 2 h gaidīt picu!!! Malači! Bet labi, ka uzrakstījāt, lai zinām kur neiegriezties..

K kkrists 15.10.2013

Padalīties ar savu savu atsauksmi Jūs varat arī atsauksmju portālā www.kontakti.lv

S SandraG 15.10.2013

Romijai. Pirmās stundas laikā, kamēr tur sēdējām, cilvēku nemaz nebija pārāk daudz! Tā kā nevar vainot to, ka varētu nepaspēt utt. Tā vienkārši ir neizdarība un necieņa pret saviem klientiem!

R Romija 15.10.2013

Domāju, ka tomēr būs gan, jo tur parasti visu dara laicīgi. Es jau izsaku tikai savas subjektīvās domas.

S SandraG 23.10.2013

Īpašs paskaidrojums autoram, kas uzdodas par sudzibas.lv redakciju. Karbonādi ēda tikai puisis. Un ņemot vērā to, ka nebijām neko apēduši visu dienu, ka porcijas šajā dienā nebija nekas īpašs un pēc tam vēl gaidījām 2 stundas, dievai varējām justies apmierināti! ;)
Un manus parametrus diezvai varat iedomāties! Ja jau tik ļoti interesē - 60 kg. Manuprāt, to nevarētu nosaukt par pārāk lielu svaru! ;)
Bet nu tādiem cilvēkiem kā Jūs vai Romijai šķiet ir kā lielākā vajadzība apskatīt visus ierakstus un piekomentēt kaut ko negatīvu vai riebīgu! Kas pie tā vainīgs? Varbūt pašai/-m pārāk lieli parametri? Nelaimīga dzīve, kurā prieku sagādā tikai riebīga izturēšanās pret citiem? Vai varbūt sen neesat dabūjuši? ;)

A Aigons2 29.07.2015

Suņu portāls. Šeit ir sūdzību dēlis nevis rejamlauks. Esmu bijusi identiskā situācijā jelgavas "Istaba". Kur ar berniem nogaidijam 2 stundas edienu. Musu gadijuma apkalpot steidza pēc mums atnākušos slāvu tautības cilvēkus ar aliņiem. Mēs tur tiešām nekad vairs neiesim. Un pēc Istabas tomēr apmeklēju šo mājas lapu un vienmēr izvērtēju kur iet.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes