Pupumaiss.lv/ BIG RED - Supper apkalpošana

Supper apkalpošana ātra piegāde neko sliktu nevaru pateikt, jau vairākkārt iegādājos pie viņiem sēžammaisus un viss vienmēr notiek ātri un ar smaidu. Esmu pat lūgusi papildus ekstra bumbiņas ar ko papildināt jau vecos izsēdētos maisus un bez nekādiem jautajumiem vai pārmetumiem tie arī tika piegādati uz vietas. Ja kāds meklējiet labu servisu, kur iegādāties pupumaisus pavisam noteiktu ieskau jums BIG RED jeb pupumaiss.lv , krēsli aŗī izturīgi un kvalitatīvi un nav arī tās lielākās cenas. Paldies Jums par sadarbību :)

A

Komentāri (1)

Z zalais_arn 22.11.2014

Pilnīgi piekrītu man arī ar šiem ir vienmēr bījusi laba sadarbība, ātra piegāda un laba attieksme, no viņiem daudziem Latvijā strādajošiem uzņēmumiem vajadzētu mācīties :)

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes