www.sudzibas.lv PTA Necenzētiem vārdiem apvainot veikalā strādājošās darbinieces

PTA veikals tirdzniecības centrā Origo - Necenzētiem vārdiem apvainot veikalā strādājošās darbinieces

PTA veikalā tirdzniecības centrā Origo man nācās saskarties ar kaut ko unikālu!!! Veikala vadītāja pircēju klātbūtnē, atļāvās kliegt un rupji, necenzētiem vārdiem apvainot veikalā strādājošās darbinieces! Manuprāt tādas pašizceptas veikala vadītājas būtu jātur pa gabalu no apkalpojošās sfēras...Man, piemēram, tagad ir nepatīkami ieiet tai veikalā, jo nav nekādas garantijas, kad uz manīm arī nesāk kliegt! Esmu pastāvīga šī veikala kliente, mani apmierina piedāvātā produkcija, pārdevējas arī vienmēr ir laipnas un smaidīgas, bet vadītāja, piedotiet par izteicienu, rej uz viņām...un tā vien šķiet, ka nav īsti pamatota iemesla, vienkārši cilvēkam vajag izlādēties, un kādam uzgrūzt visas savas negācijas!
Vēlētos, lai veikala vadība ņemtu vērā klienetnu ieteikumus, vēlmes kā arī sūdzības, pretējā gādījumā drīz vien klienti ies ar lielu līkumu Jūsu veikalam.

Z

Komentāri (3)

E es 04.07.2010

nu arī atradi kur iepirkties.
palasi internetā - visos šajos veikalos ir 1000 un pat vairāk % uzcenojums.
es visu elektroniku pērku www.veselibaunskaistums.lv
viszemākās cenas un visātrākā piegāde.
piegādā arī man vēlamas preces, kuras pat nav internetveikalā.
atceries - www.veselibaunskaistums.lv

O o 04.07.2010

tas ir labs - elektroniska ar 1000 un pat vairāk % uzcenojumu veikalā. Bet ir tāds superīgs Internātveikals, kura nesaukums nemaz nesaistās ar tikko slavinātajām precēm, taču tur uzcenojuma nav nemaz, ja nu vienīgi kādi 999%, bet var būt arī mazāk, piemēram, 299%.
Tā kā es neesmu no šī Internātveikala, tad te to nereklamēju...

J Juris 17.09.2010

Kāda elektronika? Origo PTA ir apģērbu veikals!!!

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes