www.sudzibas.lv Provento SERVIS/KVALITĀTE

ProVento - SERVIS/KVALITĀTE

Neiesaku iet uz šo veikalu. Briesmīga apkalpošana, klientam melo acīs skatoties, nepieņem preci uz garantijas remontu. Saka,ka tirgo Vāciešu tehniku,bet pēc kvalitātes vāciešu tehnikai ne tuvu. Viss,ko veikals piedāvā ir Ķīniešu tehniska,kuras maksimālais dzīves ilgums ir 1 men,pie intensīva darba. Neesat muļķi un nepērciet no viņiem ķīniešu tehniku par Oleo Mac tehnikas cenu.

Būsim gudri.

E

Komentāri (5)

Inženieris 12.04.2014

Provento kā arī citi ss.lv tirgotāji preci iepērk no Polijas vai Vācijas tirgotājiem, bet tas nenozīmē, ka prece ir Vācu ražojums, jo Vācieši izcelsmi norāda, bet mūsu "biznesmeņi" to noklusē.

Ķīniešu pusautomāti, dzinēji, instrumenti, darba rīki utt. - Latvijā pārtop par VĀCU augstas kvalitātes brendu!

Ja viss būtu tik kvalitātīvs, tad par klientiem nevajadzētu uztraukties, neviss pilnu ss.lv piespamot ar savu reklāmu.

Katra teikumā - vieni vienīgi MELI!

======================================================================

Veikals - noliktava Provento Biķernieku ielā 58 pārdod -jauns, iepakojumā Honda analogs 4 taktu industriālais motors 200 ccm 6, 5 ZS. 20mm un 3/4 ( 19, 05mm) collu kloķvārpstu izmēri. Arī koniskie gali.

Garantija, serviss, visas iespējamās rezerves daļas uz vietas.

Motors frēzei
Augsnes frēzes dzinējs
Honda Gx tipa motors- analogs
Motors
Dzinējs
MTZ motors analogs

Paredzēts plašai lietošanai lauksaimniecības, celtniecības un komunāltehnikas nozarēs.
Piemērots motoblokiem, dārza frēzēm, ģeneratoriem, ūdenssūkņiem vibroblietēm, dažādai celtniecības un sadzīves tehnikai utt.

Ideāli Honda Gx tipa motoru aizvietotāji par zemāku cenu.

Derīgs arī padomju ražojuma motoblokiem ar pārejām, kuru komplekts jau sagatavotas pie mums uz vietas veikalā.

Pie iegādes jūsu klātbūtnē motoru iedarbinam un konsultējam par tā ekspluatāciju.

Cenas ar PVN.

Piemērots motoblokiem, dārza frēzēm, vibro plāksnēm, asfalta zāģiem, ģeneratoriem, ūdenssūkņiem u. c.

Lūdzam pievērst uzmanību, ka šis motors aprīkots ar hermētiskās konstrukcijas papīra tipa gaisa filtra elementu, kas paredzēts smagiem darba apstākļiem arī lielos putekļos.

Motori, kas aprīkoti ar švammes tipa gaisa filtru, kas ir lētāki un bieži sastopami Latvijas tirgū nav piemēroti vibroblietēm u. c. smagiem darba apstākļiem, jo šis filtrs nenodrošina filtrāciju lielos putekļos, pat tad, ja to apsmidzina ar filtra eļļu.

Uz vietas piedāvājumā ir divu celiņu skriemelis ķīļsiksnām, jaudas noņemšanai.

Tiešais imports no Vācijas noliktavas bez starpniekiem. Nav no Lietuvas vai Polijas.

Šiem motoriem piešķirts ISO 9001 kvalitātes setifikāts.

Lūdzam nesalīdzināt ar nezināmas izcelsmes, zemas kvalitātes lielveikalu variantiem.

Dāvanā- eļļa, kas paredzēta iepildīšanai karterī.

Tehniskie dati oriģinālvalodā.

Motor-Bauart 4-Takter, 25 geneigter 1 Zylinder, luftgekühlt, OHV, Benzinmotor
Hubraum (ccm) 196
Zündkerzentyp F6TC
Max. Drehmoment 11N. m / 2500 U/min
Max. Leistung 4, 80 kW / 6, 50 PS bei 3600 U/min
Starteinrichtung Seilzugstarter
Motoröl-Typ SAE 15W40 Winter / Sommer
Kraftstoffverbrauch (g / kw / h) 395 g
Kraftstoffart Super-Bleifrei
Tankinhalt (Super-Bleifrei in l) 3, 60
Motorölinhalt (in l) 0, 60
Kühlung Luftgekühlter Motor
Motorbohrung x Hub (in mm) 68 x 54
Zündung Transistor / Magnet Zündung (Tci)
Motor-Stop-System Zündungungsunterbrech ung gegen Masse
Luftfiltersystem Dual Silent (Semi-Dry)
Kompression 8, 5 : 1
Lautstärke (dBA / bei 7m Abstand) 78
Drehrichtung gegen den Uhrzeigersinn (anticlockwise)
Bruttogewicht 19 kg

Nodrošinam godīgu, atbilstošu cenu un tehnisko parametru uzrādīšanu.

Cenas ar Pvn. Var ar pārskaitījumu. Varam nodrošināt piegādi visos virzienos.

Paredzēts Vācijas un Austrijas tirgum. Tātad augstāka kvalitāte nekā Austrumeiropas paredzētajiem produktiem.

Analogs Honda GX 200/160, 6, 5Zs, 20 mm vai 3/4 collu kloķvārpsta. Der visur, kur izmanto Hondas GX horizontālā novietojuma kloķvārpstas tipa motorus.

Ideāls Honda motoru aizvietotājs par zemāku cenu.

Augsta kvalitāte un ilgu noturība lietošanā.

Prece ir regulāri uz vietas veikalā Provento, Rīgā Biķernieku ielā 58. Darba laiks P-Pt 9-18.

Visas cenas ar PVN. Var ar pārskaitījumu. Varam piegādāt visā Latvijā un ārpus tās.

Var iegādāties ar pārskaitījumu un saņemt preci ar kurjeru līdz durvīm- attālināti (nebraucot pie mums).

Lai pasūtītu ar piegādi vajadzīgo preci, droši zvaniet vai sūtiet e- pastu.

Par pārējām precēm info mājas lapā

Marka: Motors GX
Modelis: 6.5 ZS ar PVN
Stāvoklis: jaun.
Cena: 120 €
84 Ls

P prātīgs 16.09.2014

Labdien goda un cieņas aizskarošo komentāru autori.

PROVENTO administrācija, saskaņā ar juridiskā biroja atbalstu un ierosinājumu ir vērsusies tiesībsargājošās iestādēs par mūsu kolēģu un darbinieku goda un cieņas aizskārumu šajā portālā. Minēto nepatieso, apmelojošo, goda un cieņas aizskarošo komentāru un sūdzību autoru vainas pastiprinošie apstākļi ir :
1) minēti personu vārdi un/vai uzvārdi,
2) apvainojumi situācijās un situācijas, kas nemaz nav notikušas t.i. traktējama kā apmelošana.
3) citi mūsu juridiskā biroja izvērtētie goda un cieņas aizskarošie komentāri un apstākļi.

Kamēr notiek lietas izmeklēšana (pirmstiesas procedūra), un, lai atsauktu goda un cieņas aizskarošo komentāru autoru uzmeklēšanu un sodīšanu saskaņā ar Civilprocesa likumu par goda un cieņas aizskārumu internetā, aicinam un piedāvājam atbilstošo komentāru autorus labprātīgi vērsties pie šī portāla administrācijas ar lūgumu, lai tā izdzēš Jūsu ievietotos godu un cieņu aizskarošos komentārus no šī portāla. Tas attiecas uz visiem komentāriem, kuros minēti konkrēti vārdi un/vai uzvārdi, nepieklājīgi un aizvainojoši izteicieni un citas rupjības, necenzētas izpausmes, tādas kas pēc LR likumdošanas attiecināmas uz personas goda un cieņas aizskārumu internetā.
Ja goda un cieņas aizskarošie komentāri tiks izdzēsti PROVENTO administrācija apstiprina, ka atsauks ierosinātās lietas un atcels visas pretenzijas pret konkrētajiem godu un cieņu aizskarošo komentāru autoriem. Anonimitāte tiek garantēta.

Atgādinam, ka sakaņā ar LR likumdošanu goda un cieņu aizskarošu komentāru autors( -i) ir materiāli atbildīgs par cietušajam nodarītajiem zaudējumiem pilnā apmērā likumā noteiktajā kārtībā.

Saskaņā ar LR likumdošanu tikai šī portāla administrācija ir tiesīga izdzēst vai kā citādi koriģēt šī portāla saturu. Tātad, ja vēlaties izdzēst savu komentāru no šī portāla, Jums jāvēršas pie šī portāla uzturētāja ar lūgumu to izdarīt.

Aicinam, - Pirms raksti goda un cieņas aizskarošu komentāru- padomā!

Ceram uz sadarbību.

Ar cieņu
PROVENTO administrācija.

P prātīgs 16.09.2014

Labdien.
Mūsu uzņēmums PROVENTO stingri ievēro garantijas saistības LR likumdošanā noteiktajā kārtībā. Atgādinam, ka garantijas remonts ir attiecināms uz defektiem, kas radušies preces ražošanas procesa laikā. Savukārt defekti, kas radušies lietošanas laikā paša pircēja vainas dēļ tiek pieņemti maksas remontā. Tā kā strādājam sadarbībā ar vācu partneriem, kuri nodrošina garantijas remontus, mums nav nekādu problēmu pieņemt preci garantijas remontā, ja tas atbilst šim statusam un ir ražotāja defekts.
Nav nekāds noslēpums, ka līdz pat 90% preču tiek izgatavotas Ķīnā, arī lielākā daļa slaveno brendu. Mūsu veikalā tas nekad nav slēpts un vienmēr izsmeļoši paskaidrots.
Svarīgi patērētājam ir saprast, ka brends nodrošina kvalitāti, lai kādā pasaules valstī tas būtu izgatavots. otrs virziens ir tās preces, kas Vācijā tiek tirgotas un paredzētas Vācijas tirgum. Un patīk tas vai nē, tās ir kvalitatīvākas. Tādas mēs arī importējam. Pat vācu fanta atšķiras no šeit Latvijā tirgotās un daudz kas cits.
Garantijas atteikuma gadījumā visi dokumenti tiek noformēti stingrā saskaņā ar PTAC, kā arī tiek izsniegts rakstisks apraksts ar bojājumu raksturojumu, foto utt.
Žēl, ka sūdzības autors nepiemin, par kuru tehniku ir sūdzība, kāpēc nav pieņemts uz garantiju, bet uz maksu, lai gan mēs nojaušam, kurš tas gadījums bija un atceramies, ka pie vainas bija lietotāja brutāla iekārtas salaušana, patvaļīga iejaukšanās konstrukcijā, ko pats lietotājs kopumā raksturo kā "intensīvu darbu".

Mūsu laipns aicinājums, pirms ievietot apmelojošu komentāru, -padomā!

Ar cieņu
PROVENTO komanda

K kreditorsPG 17.09.2014

man tik palika interesanti, vai komentētājs ar niku "prātīgs" pats ir gatavs uzņemties atbildību par savu komentāru? Tas ierakstītais apgalvojums "Pat vācu fanta atšķiras no šeit Latvijā tirgotās" man nešķiet pavisam prātīgs un patiess.
No visa komentāra man radās iespaids, ka šādu informāciju konkrētā uzņēmuma komanda izplata saviem klientiem nepārtraukti, tādējādi radot pārliecību plašākam cilvēku lokam par to, ka minētais konkrētais dzēriens Latvijā tiek piedāvāts savādākā kvalitātātē, nekā, piemēram, Vācijā. Cik es zinu, tad konkrētā dzēriena ražotājs vienmēr ir uzsvēris savu produktu kvalitāti un receptūras originalitāti.
Interesanti, vai pati uzņēmuma komanda būtu gatava tiesu darbiem ar minētā dzēriena ražotāju vai kaut vai izplatītāju?! :D

BondsBonds 17.09.2014

Nes uz ekspertīzi. Ja tev izrādīsies patiesība, uzņēmumam nāksies visu atmaksāt un vēl ekspertīzes izmaksas, kur nu vēl reputācija. Patērētāju tiesības...

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes