www.sudzibas.lv Provento Attieksme pret klientu

ProVento - Attieksme pret klientu

Ja gribat sabojāt brīvdienu... vispirms pamēģiniet sestdienā piezvanīt uz ProVento: pa parasto telefonu neviens neatbild, un izziņās var dabūt tikai to vienu parasto numuru, kā arī info par to, ka sestdienas darba laiks ir n0 9.00-15.00. Tā kā lieta steidzama, un jūs, tāpat kā es, droši vien darbdienās strādājat, tad pierunājiet kādu, lai jūs aizved uz turieni, jo pašam tak auto "Čupā". Uz vārtiem ieraudzīsiet dzeltenu lapiņu - atvainojiet, šodien nestrādājam, piedodiet par sagātajām neērtībām... bet iedomājieties, ka jums lieta steidzama, tāpat kā man - un mēģiniet ķerties pie pēdējā salmiņa - tur, pie vārtiem, gan ir minēti pāris kontakttelefoni, par laimi - mobilie. Viens ir tāds: 29205305. Tur jums atbildēs sieviete. Pateiks, ka viņa neuzņemas atbildību par jūsu garastāvokli, un viņiem ir brīvdiena, jo tā vienkārši ir. Pateiks, ka izziņās mobilo numuru neliks, jo viņi ir privāfirma un dara, kā grib. Un beigās vēl pateiks, ka viņiem klientu pietiek. Man arī pietika. Auto pie viņiem nopirku, bet remontēšos tur, kur klientus cenšas pieturēt.

Komentāri (20)

B Burunduks 01.02.2010

Kundzīt, es jums nervus ieteiktu paārstēt. Es tās sievietes vietā atbildētu to pašu.
Jo cilvēkiem ir brīvdiena, un viņi atpūšās un tas tika rakstīts uz vārtiem.
Un kāpēc lai viņi liktu izziņu dienestos savus mobīlos numurus? Parasti ieliek tikai oficiālos numurus, vai firmas mob. Nevis darbinieku dienesta telefonu.
Kur vispār rodas tādas aitas, kuras uzskata, ka kādam būtu jāskrien savā brīvdienā viņu apkalpot?
Vai viņiem katru reizi būtu jāziņo info dienestiem arī par izmaiņām darba grafikā?
Es tādu pasūtītu trīs mājas tālāk.
Man bijuši zvani no klientiem arī 11 vakarā, vienk teicu, ka atvainojiet, diemžēl neesmu šobrīd ofisā, pārzvanīšu rī Bet vienmēr gribējās tādiem pajautāt, ar kuru galu viņi domā, zvanot šādā laikā? savā darba laikā. Un nemaz neklausos, ko vini tur stāsta.

B Burunduks 01.02.2010

Tas, ka pati sabojāji cilvēkam brīvdienu, tevi jau nesatrauc, vai nē? Satrauc tik tas, ka redziet savā brīvdienā neviens neatskrēji speciāli vienam klientam. Tu arī citur uzvedies tā patās - zvani, lai tev fiksi atver veikalu ārpus tā darbalaika utt?
Lose, tā tev arī vajadzēja.

I Inese 01.02.2010

Cienītā Krikses kundze,
man pilnīgi tāda sajūta, ka es sestdien būtu Jums piezvanījusi - tāds pats žults daudzums un neizvēlība apzīmējumos. Iesaku mobilā telefona numuru noņemt no vārtu plāksnes.
Ārpus tā, pati arī strādāju ar klientiem, un, ja es kādam atļautos tā atbildēt, darbu pazaudētu vienā mirklī.

M Martins...... 01.02.2010

Inese, tu tiešām stulba aita esi! Domā viņiem nav poh.. ka tev mašīna beigta? Neviens savā brīvdienā tev neskries palīgā. Es tās sievietes vietā vēl tevi d..st būtu aizsūtījis tā spēcīgi!!!
Veikalu dēļ tevis arī brīvdienā nevērs vaļā...tiešām kur tādas aitas rodas, kuras domā ka ir karalienes?!
baigi labi cilvēkam brīvdienas bojāt ne?
es vienmēr tādus tiešā veidā dir.t sūtu!
pamuļķe tāda!!!

I Inese 02.02.2010

Ir OK. :)
Visi nevar būt gudri...
Vāģītis salabots: ir tomēr arī mūsu Muļķu un Rupekļu zemē cilvēki, kuri saprot, ka citiem ir no pirmdienas lidz piektdienai jāstrādā savā maizes darbā, un arī sestdienā pieņem klientus ar prieku.
Paldies visiem par labajiem vārdiem un atsaucību, ceru, ka jūs arī tādu pašu saņemsiet.

M Martins...... 02.02.2010

Inese, neiet runa par atsaucību vai ko citu...tu tikai pierādi ka esi daune, ar pii.du naudu vari pelniit vakaros, un pa dienu aizbraukt uz servisu;)
tas mans ieteikums!

B Burunduks 02.02.2010

Tak nafig kaut-ko skaidrot šādam cilvēkam. Laikam iedomājuises, ka ir pasaules naba.
Ko tādu dzirdu pirmo reizi, tik tiešām. Kad sūdzās par to, ka kādam ir brīvdiena.
Es saku, lai pamēģina piezvanīt kāda veikala vadītājam ārpus veikala darba laika un pieprasīt fiksi atvērt vaļā veikalu, jo viņai ir milzu nepieciešamība ēst, dzert utt pēc saraksta :)
Labākajā gadijumā otrpus vienkārši noliks klausuli. Sliktākajā pajautās kurā vietā šī atrodās un izsauks psihenes ātros :))

K KAPA 04.02.2010

Ineses lielākā kļūda bija tā ka vispār šajā Vītola žurku midzenī tika nopirkta automašīna. No Pro Vento, Vītola un viņa šaikas viennozīmīgi turaties pa lielu gabalu.Ne vienam vien paziņam ir gadījies ar viņiem ieberzties.

K KAPA 04.02.2010

P.S. Aizmirsu vēl piebilst ja kādam liekas ka mans iepriekšējais komentārs ir antireklāma tad izdaram sekojošas darbības:ierakstām Google meklētājā U.Vītols Pro Vento un tie kas nezin uzzinās daudz ko interesantu.Pie Vītola pirktajiem auto diez kapēc vienmēr uzreiz kaut kas jāremontē par vairākiem simtiem un vienmēr viņiem uz vietas ir vajadzīgās detaļas...

M Marteens 04.02.2010

Par Pro ventu jau ilgi smejas visa tauta un turas viņi tikai uz lošiem.Pats ar tāds biju jo uzsittis disku braucu savalcēt.Norunājām vienu summu, bet kad bija jādod kvīts, tad man palūdz piemaksāt PVN..Ja šeit kāds no VID lasa tad iesaku apmeklēt šo kantorīti...Uncik sapratu tad šeit runa sākās par to, ka cilvēks gribēja mašīnu sataisīt sestdienā un info bija iegūts no viņu reklāmām, ka tajā laikā strādā...Cilvēks aizbraucot nedaudz vīlās.Tas viens un otrs kurš vispār tur vel mašīnas pērk????Tirgo šrotus pa vājprātīgām cenām, tad piedāvā veikt nereģistrētām mašīnām tehniskās apkopes par papildus samaksu utt.Mostieties tauta.

A alla 21.02.2010

Tu Marteen-debiliķi atbildi par vārdiem un vēl mazāk jau nu uzdrošinies pārstāvēt tautu- tātad arī mani. Nopirku jau otro mašīnu pie Vītola, paņēmu arī apkopi -laipna apkalpošana, veči atbild par vārdiem, nav bankrota priekšā stāvoša uzņēmuma sajūtas- ka tik nokāst no klienta, visi izdevumi tiek paskaidroti un kas būtiski- iepriekš atrunāti, tā kā nav nekādu brīnumu par samaksām. Arī apkopes laikā zvanīja man un sakaņoja vienas detaļas izmaksas. Varu teikt visu to labāko. Ar PVN-iem arī nekādu problēmu, čeki, darba lapa par visu apkopē padarīto- sīki un smalki, tāpat uzlīmes motortelpā gan par eļļas marku, antifrīza maiņu, zobsiksnas maiņu ar rullīšiem ar visiem datumiem un nobraukumiem tā ka citiem servisiem būtu ko pamācīties. Kas attiecas uz mašīnu cenām, tad apgalvojums ka PROVENTO ir dārgi ir pilnīgas muļķības un skauģu kurinātas runas, jo pašiem noteikti ir dārgāk. Pie kam katrs var cenu noteikt savam auto kādu vien vēlas, kaut vai 60 000Ls, - Bet gānieties vien veseli, PPROVENTO klientu netrūkst arī šobrīd.

P peteris 30.03.2011

Šajā saitā tak raksta tikai profesionāli rakstītāji - sūdzmaņi. Par ikvienu var uzrakstīt da- jebko! Pačekojat, cik daudz atkārtojas vieni un tie paši rakstītāji arī citur..
Šitai vietnei vispār nav nekādas objektivitātes ne par Provento ne par citiem.

P peteris 30.03.2011

Labs uzņēmums, esmu ļoti apmierināts, vakar remontēju savu auto- ātra, laipna un profesionāla apkalpošana, ir noformēta darba lapa, čeks, uzlīmes motortelpā par eļļas maiņām. Dažs labs lielais salons varētu pamācīties kā jāstrādā. No visa tā ko te sliktu stāsta nav ne smakas. D-rsēji..

P peteris 30.03.2011

Labs uzņēmums, esmu ļoti apmierināts, vakar remontēju savu auto- ātra, laipna un profesionāla apkalpošana, ir noformēta darba lapa, čeks, uzlīmes motortelpā par eļļas maiņām. Dažs labs lielais salons varētu pamācīties kā jāstrādā. No visa tā ko te sliktu stāsta nav ne smakas. D-rsēji..

P peteris 30.03.2011

Ļoti labs uzņēmums, profesionāla apkalpošana, Iesaku visiem.tas ko te raksta ir fufels..

E Esesesseseseseses 30.03.2011

Peteris, aunapiere, ko ta pats atkārtojies, sūdabedres reklamētājs?! :D :D :D :D

A apmierinaatais 26.04.2011

Šitai vietnei vispār nav nekādas objektivitātes ne par Provento ne par citiem...Visi tikai gānās.

A apmierinaatais 26.04.2011

Šitai vietnei vispār nav nekādas objektivitātes ne par Provento ne par citiem...Visi tikai gānās.

Q query 05.02.2014

Sudigs kantoris, attiekssme pret klientu nekada. Ka sis uznemum joprojam tik ilgi var eksistet? Veikala tirgo ar kiniesu sudu, kurus ir bistami lietot. apgalvo ka ir suda sertifikats ar kuru var noslaucit pakalu. Stipri neieteicu tur kaut ko pirkt. pa velti izmesta nauda.

P prātīgs 16.09.2014

Labdien goda un cieņas aizskarošo komentāru autori.

PROVENTO administrācija, saskaņā ar juridiskā biroja atbalstu un ierosinājumu ir vērsusies tiesībsargājošās iestādēs par mūsu kolēģu un darbinieku goda un cieņas aizskārumu šajā portālā. Minēto nepatieso, apmelojošo, goda un cieņas aizskarošo komentāru un sūdzību autoru vainas pastiprinošie apstākļi ir :
1) minēti personu vārdi un/vai uzvārdi,
2) apvainojumi situācijās un situācijas, kas nemaz nav notikušas t.i. traktējama kā apmelošana.
3) citi mūsu juridiskā biroja izvērtētie goda un cieņas aizskarošie komentāri un apstākļi.

Kamēr notiek lietas izmeklēšana (pirmstiesas procedūra), un, lai atsauktu goda un cieņas aizskarošo komentāru autoru uzmeklēšanu un sodīšanu saskaņā ar Civilprocesa likumu par goda un cieņas aizskārumu internetā, aicinam un piedāvājam atbilstošo komentāru autorus labprātīgi vērsties pie šī portāla administrācijas ar lūgumu, lai tā izdzēš Jūsu ievietotos godu un cieņu aizskarošos komentārus no šī portāla. Tas attiecas uz visiem komentāriem, kuros minēti konkrēti vārdi un/vai uzvārdi, nepieklājīgi un aizvainojoši izteicieni un citas rupjības, necenzētas izpausmes, tādas kas pēc LR likumdošanas attiecināmas uz personas goda un cieņas aizskārumu internetā.
Ja goda un cieņas aizskarošie komentāri tiks izdzēsti PROVENTO administrācija apstiprina, ka atsauks ierosinātās lietas un atcels visas pretenzijas pret konkrētajiem godu un cieņu aizskarošo komentāru autoriem. Anonimitāte tiek garantēta.

Atgādinam, ka sakaņā ar LR likumdošanu goda un cieņu aizskarošu komentāru autors( -i) ir materiāli atbildīgs par cietušajam nodarītajiem zaudējumiem pilnā apmērā likumā noteiktajā kārtībā.

Saskaņā ar LR likumdošanu tikai šī portāla administrācija ir tiesīga izdzēst vai kā citādi koriģēt šī portāla saturu. Tātad, ja vēlaties izdzēst savu komentāru no šī portāla, Jums jāvēršas pie šī portāla uzturētāja ar lūgumu to izdarīt.

Aicinam, - Pirms raksti goda un cieņas aizskarošu komentāru- padomā!

Ceram uz sadarbību.

Ar cieņu
PROVENTO administrācija.

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes