www.sudzibas.lv PrivatBank Apkalopšanas ātrums un efektivitāte

Privatbank - Apkalopšanas ātrums un efektivitāte

Nu tad tā. Nācās man nomainīt kredītkarti, jo bija nedaudz bojāta un korekti nestrādāja.
08.10 aizgāju uz bankas VEF filiāli un izstāstīju savu bēdu, teica, ka pēc 1 nedēļas, tā tad 15.10, būšot gatava. Kad 15.10 ierados šajā pašā filiālē paziņoja, ka karte vēl neesot un jāgaida vispār esot 10 dienas līdz karti uztaisa, to gan man sākumā neviens neteica. :)
Ok, aizgāju 19.10, kad 10 dienas jau ir pagājušas, bet, protams karte vēl nebija, un nu teicās, ka uzreiz zvanīšot tiklīdz būšot (pluss tam visam, laiks ko darbinieces patērē, lai pārbaudītu vai karte ir atnākusi ir kādas 20 min. - pa ilgu). Īpaši vairs to nedēļ neiespringu uz šo jautājumu. 27.10 no rīta saņēmu zvanu, ka karte ir gatava, aizgāju, paņēmu, bet, lai aktivizētu, man pašam jāzvana operātoram un tad tik pēc kāda laika strādāšot. Sazvānīju operātori teica, ka manu karti nemaz neatrod - neesot tāda karte.
Atgriezos banka, kur teica, ka atkal esot kaut kādas problēmas un varēšot aktivizēt karti tikai pēc 18:00, nu labi vēl samierinājos. Protams vakarā mēģinu, bet nēkā. :)
28.10 eju uz banku noskaidrot, kas par problēmām. Un tagad sākas pats labākais. :D
Jautāju kāpēc tā, kāpēc nevaru savu karti aktivizēt - esot problēmas sistēmā. Uz to man nācās gaidīt atbildi 15 min., kas ir smieklīgi par daudz, lai saņemtu tik vienkāršu atbildi. Teicu, tad lai dod skairā naudā, darbiniece saka ok tulīt. Nepagāja ne 25 min., kad saņēmu atbildi, lai tagada mēģinot aktivizēt karti. Es saku, ka gribēju skaidrā naudā, viņa "Oi, tagad nevarēs".
Nafig man bija jāgaida tāds laiks lai saņemtu tādu atbildi, ja sākumā man teica, ka jā, ok tulīt iedošot. Kad aktivizēju beidzot karti, protams kārtējais pārsteigums, to varēšot lietot tikai, pēc 4 h. Nu, tad vienkārši pagriezos un smiedamies izgāju no bankas.
Ja tik, atbildīgas un aktīvas personas strādā bankā, nu tad sorry. Tik nekompitentām un sava amata nezinošām personām nav vieta bankā.

R

Pievienot komentāru

Pozitīva Neitrāla Negatīva
Lejupielādēt failus

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes